Kartal’a Yakın Hurdacı

Kartal’a Yakın Hurdacı

İstanbul gibi büyük şehirlerde yaşayanlar için hurda biriktirmek, birikilen hurdaların doğru hurdacılara ulaşması eskiye göre oldukça farklı bir boyut kazanmıştır.

Hurdacılık, ülkemizde hem ekonomik hem de çevrecilik anlamında büyük bir öneme sahiptir. Her türlü metal ürünün hurda olarak biriktirilmesi ve bu ürünlerin yeniden dönüştürülmesi, metal, kağıt ve plastiği biriktiren vatandaş için kolay yoldan para kazanma imkanı doğururken çevresel olarak da devamlılığa imkan sunmaktadır.

İstanbul’un her bölgesine verdiğimiz hurdacılık hizmetiyle çevremize katkıda bulunurken bütçenize de destek olabilirsiniz. İstanbul’un her yerine sunduğumuz hizmet ile hurda ve metal eşyalarınızı kısa sürede geri dönüştürebilirsiniz. 

İstanbul gibi büyük şehirlerde yaşayanlar için hurda biriktirmek, birikilen hurdaların doğru hurdacılara ulaşması eskiye göre oldukça farklı bir boyut kazanmıştır. Eskiden sokak sokak gezen hurdacılar sayesinde evimizde kullanılmayan ve atıl halde kalan eşyaları satıp hem geri dönüşümü destekler hem de evimizde hafiflemeye gidebilirdik.

İstanbul’un gelişmiş birçok semtinde olduğu gibi hurdacılık, Kartal da geri dönüşüme önemli ölçüde katkı sağlayan gelişmiş semtlerimiz arasında yer almaktadır. Kartal hurdacı aramakla vakit kaybedeceğinize bizi arayarak istediğiniz noktadan biriktirdiğiniz hurdaları teslim alalım. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.