Gaziantep FK artık Socios.com’da

Gaziantep FK artık Socios.com’da
Gaziantep Futbol Kulübü ile Socios.com arasında yapılan anlaşmayla kısa süre içerisinde satışa sunulacak olan GFK FAN Token için basın toplantısı organizasyonu düzenlendi. İmza törenine Gaziantep FK Başkanı Cevdet Akınal ile Socios.com yöneticileri katıldı.

Gaziantep Futbol Kulübü Tesisleri’nde gerçekleştirilen organizasyona Kulüp Başkanı Cevdet Akınal ile Socios.com Türkiye Direktörü Altuğ Öztürk, Socios.com Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Sema Tuğçe Dikici katıldı. 

DÜNYA DEVİYLE ANLAŞTIK
Kulüp Başkanı Cevdet Akınal, böylesine bir anlaşmanın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Gaziantep Futbol Kulübümüzün, kalıcı gelirlere kavuşması ve günümüz futbol ekonomisi şartlarında sürdürülebilir bir yapıya sahip olması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda bizler için büyük önem arz eden GFK Fan Token anlaşmasını Socios gibi bir dünya deviyle yaptığımız için çok mutluyuz. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu anlaşmanın kulübümüze, şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Taraftarlarımızın her zaman olduğu gibi bu platformda da yanımızda olacağına inanıyoruz, Socios’a da sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 


GAZİANTEP İSMİ BİZİ MUTLU ETTİ
Socios.com Türkiye Direktörü Altuğ Öztürk ise yaptığı konuşmada dünyanın bir çok dev takımının olduğu bu önemli projeye Gaziantep ismini de yazdırmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Öncelikle böylesine güzide bir kulübümüzle bu anlaşmaya imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gaziantep tarih boyunca hem ülkemiz hem de dünya için hep önemli bir yer tutmuştur. Gelişen teknoloji ve ekonomik hareketler ışığında GFK Fan Token’in de Socios.com aracılığıyla dünyanın her yerindeki futbolseverlere ulaştıracağız. Ve bu uygulamayla taraftarlar artık kulüplerinde söz sahibi olabilecekler. Düzenlenecek organizasyonlarla taraftarlar kimi zaman takımla birlikte deplasmana da gidebilecekler, takım formalarını da seçebilecekler. Bir çok alternatifimiz mevcut. Çok kısa bir süre içerisinde satışına başlayacağımız GFK Fan Token’in her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.