Kahramanmaraş Belediyesi Kitap Günlerini İzmit'te duyurdu

Kahramanmaraş Belediyesi Kitap Günlerini İzmit'te duyurdu
İzmit’in çeşitli yerlerinde bulunan billboardlarda, Kahramanmaraş'taki bir organizasyonun tanıtımı yapıldı. Kahramanmaraş'ta yapılan organizasyonun İzmit bilboard tabelalarına ne kadar ücrete reklam verildiği merak konusu oldu.

İzmit’in çeşitli yerlerinde belki de Kocaeli'nin hemen her yerindeki billboardlarda dikkat çeken bir reklam vardı.

Kahramanmaraş  Büyükşehir Belediyesi, 7. Kitap ve Kültür Fuarının tanıtımını yapıyordu. Hem de Kocaeli'de. Komşularımız Gaziantep, Adana, Kayseri gibi şehirler olsa neyse, bu tanıtımları Kocaeli'ne kim neden verdi?

Şu sıralar sadece İzmit değil, Kocaeli kentinin tamamında yerleşim alanları içindeki billboard ve pano, raketlerin en az yüzde 80’inde, hatta asma köprüler üzerindeki bez afişlerde bir tek organizasyonun fotoğrafı görülüyor.

Kahramanmaraş Belediyesi Kitap Günlerini İzmit'te duyurdu

 Kocaeli şehrinde bu reklamlara Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ne kadar ödendi? 

ahramanmaraş'ın yerel basınına bir defa Kitap Fuarı ile ilgili ilan gönderen Büyükşehir Belediyesi, kilometrelerce uzaktaki bir şehrin bilboardlarında Kahramanmaraş'ın kitap fuarı ile ilgili ilanlar vermesi düşündürücü olduğu kadar etik olmayan bir davranış olduğunu söylesek abartmış olmayız.

KAHRAMANMARAŞ REKLAMI, SAKARYA'LI BASIN MÜDÜRÜ, KOCAELİ'DEKİ TABELASI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Atalay Selamet'in Sakarya'lı olması acaba bu reklamlarla alakası olup olmadığı kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Büyükşehir Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü, Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Yıldız'ın bu ilanların verildiği ile ilgili bir bilgisi var mı? Kaç bin lira fatura kestirildi? 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.