Türkiye'de Üretilen En Başarılı 3 Akıllı Telefon Modeli

Türkiye'de Üretilen En Başarılı 3 Akıllı Telefon Modeli

Günümüz teknoloji dünyasında, akıllı telefon sektörünün önde gelen firmaları tarafından tasarlanan telefon modelleri, her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Dünyanın farklı ülkelerinde üretilen bu cihazlar ise dünya çapında büyük ilgi görüyor. Türkiye’de üretilen farklı birçok telefon markası da dünya genelinde büyük ilgi görmeye devam ediyor. Peki, Türkiye’de üretilen en başarılı akıllı telefon modelleri hangileridir?

TECNO Phantom X

6.7 inçlik geniş ekranı ile dikkatleri üzerine çeken TECNO Phantom X, Türkiye’de üretilen en başarılı akıllı telefon modelleri arasında yer alıyor. Phantom X, orta segment akıllı telefonlara kıyasla yüksek fiyatları ile dikkat çekiyor olsa da yüksek teknik özellikleri fiyatını oldukça karşılıyor. Günümüz akıllı telefonlarında görülen en büyük sorunlardan biri olarak karşımıza çıkan, ekran kırılması ve ekranın cep ya da çanta içerisinde çizilmesi gibi sorunlar, TECNO Phantom X’de kullanılan Corning Gorilla Glass 5 teknolojisi ile ortadan kaldırılıyor.

1080 x 2340 Piksel ekran çözünürlüğüne sahip olan cihazın ekranı, Gorilla Glass 5 teknolojisi ile korunuyor. Çizilmeye dirençli cam kullanılarak üretilen cihaz bu sayede hafif darbelere karşı maksimum direnç sunuyor. Phantom X’de bulunan Multi Touch teknolojisi ise mobil oyuncuların oyun deneyiminin üst seviyelere çıkmasını sağlıyor. Multi Touch ile kullanıcılar aynı anda birkaç parmağını kullanarak işlemlerini gerçekleştirebilir. Böylece oyun deneyimi de maksimuma çıkarılır.

Phantom X’in öne çıkan bir diğer özelliği ise gelişmiş kamera teknolojisi. Arka panelde kullanılan 50 MP’lik kamera, profesyonel düzeyde çekim yapılmasına imkan sağlıyor. Bununla birlikte yapay algılama ve HDR modlarını destekleyen Phantom X, kullanıcıların fotoğraf deneyimininin üst seviyelere çıkmasını sağlıyor. Cihazın ön panelinde 48 MP’lik ön kamera yer alıyor. Yüksek teknik detayları ve gelişmiş özellikleri ile TECNO Phantom X, Türkiye’de üretilen en başarılı akıllı telefon modelleri arasındaki yerini koruyor.

Casper Via A3

Casper, yıllardan bu yana Türkiye’nin önde gelen akıllı telefon üreticileri arasında yer alıyor. Casper tarafından tasarlanan Via A3 modeli ise orta segment bir akıllı telefon tarafından sunulan tüm teknik detayları, çok daha uygun fiyat avantajları ile kullanıcılara sunuyor.

Casper Via A3, Casper’in karakteristik tasarım hatlarını içeriyor. 6.2 inçlik geniş ekranı sayesinde kullanıcıların oyun, dizi ve film deneyimini üst seviyelere çıkarmayı amaçlayan cihaz, 64 GB’lık dahili depolama kapasitesi ile binlerce fotoğraf ve videonun cihazda depolanmasına imkan sağlıyor. Günümüz akıllı telefonlarında görülen en büyük sorunlardan bir tanesi olan işlemci yetersizliği ise Casper Via A3’ün 8 çekirdekli güçlü işlemcisi sayesinde ortadan kaldırılıyor. Böylece siz de Casper Via A3 ile günümüzün en yüksek kapasiteli mobil oyunlarını bile rahatlıkla çalıştırabilirsiniz.

General Mobile GM 21

Türkiye’nin en başarılı akıllı telefon üreticileri arasında yer alan General Mobile, her geçen gün cihazlarında bulunan teknolojik detayları geliştirmeye devam ediyor. Avrupa’nın ilk Android One ürününü tasarlayan markanın GM 21 modeli, orta segment bir akıllı telefona olan beklentileri bir hayli karşılamaya yetiyor. General Mobile GM 21’i sınıfının en başarılı seçenekleri arasına sokan teknik özellikler ise genel olarak şu şekilde ifade edilebilir:

Cihazın batarya kapasitesi, alışılmış seviyelerden farklı olarak 5000 mAh olarak belirlenmiş. Böylece cihazın gün boyunca 10 saate varan kesintisiz oyun deneyimi sunması hedefleniyor. 6.52 inçlik geniş ekran kapasitesi ise cihazın mobil oyun ya da film ve dizi deneyimlerini üst seviyelere çıkartmasını sağlıyor. Çerçevesiz tasarıma sahip cihaz, General Mobile’nin karakteristik tasarım detaylarını da yansıtıyor. 8 çekirdekli işlemcisi ve Unisoc SC9863A Chipseti ise cihazın ana gücünü oluşturuyor. Geniş ekranı ve yüksek kapasiteli bataryasına rağmen General Mobile GM 21 yalnızca 200 gramlık ağırlığı ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.