Gözler kalealtı’ndaki terörist kebapçılarda.!Bahçeli mi yoksa kebapçılar mı?

Gözler kalealtı’ndaki terörist kebapçılarda.!Bahçeli mi yoksa kebapçılar mı?
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin " Terörist Kebapçılar" açıklamasından sonra gözler, sabah- akşam tıklım tıklım olan Gaziantep Kalealtı'ndaki kebapçılara çevrildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  Meclis Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, “Vatandaşın kesesine göz diken yağmacılardan da hesap soruluyor. Destekliyoruz, sonuna kadar gidilmesini istiyoruz. Fakat vatandaşlarımızın çabasını istismar edip, pireyi deve yapanlara da terörün acıklı maliyetini hatırlatmak görevimizdir. Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır" demişti.
Gastronomi Kenti olarak ün yapan Gaziantep'te gözler kebapçılara çevrildi. Ünlü kebapçıların yogun olduğu kentte, kitlelerin daha çok Gaziantep Kalesi altındaki kebapçıları tercih etmesi kafaları karıştırdı.
Adana ve Diyarbakır Kebapçılar Odası'nın açıklamalarından sonra, Gaziantep Kebapçılar Odası'ndan " ses " çıkmaması üzerine, olası bir terörist arama çalışması başlatılacağını düşünen vatandaşlar, nerede kebap yiyeceklerini araştırmaya başladı

NOT : YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.