Son Dakika:Video Haber...Gaziantep'te yetkililere seslenen vatandaşlar, çözüm istedi

" Gaziantep'te son günlerde artan hırsızlık vakalarının son kurbanı bir cami imamı oldu. Hırsızlar evinin kapısını kırarak girdiği cami imamının 70 bin lira değerindeki altın ve parasını çalarak sırra kadem bastı. "

Gaziantep'te son günlerde artan hırsızlık olayları her kesimden vatandaşı bezdirdi. Son zamanlarda bazı vatandaşların evlerini soyan, gazeteciler sitesinde gazetecilerin evine giren ve 'Osmaniye grubu' diye adlandırılan hırsızlık çetesinin son kurbanı Bir cami imamı oldu. Hırsızlık çetesi, 26 Eylül pazar günü 17.00-18.30 saatleri arasında kilitli kapıyı kırarak girdikleri cami imamının evinden 70 bin lira değerinde altın ve para çalarak ortadan kayboldu. 

  Önce gazetecilerin evini soydular şimdi de cami imamının
  Gaziantep'te pekçok eve dadanan hırsızlık çetesi'nin geçtiğimiz günlerde de gazeteciler sitesinde bir basın mensubunun evini hedef aldıkları ortaya çıktı. Sabah erken saatlerde girdikleri basın mensubunun evine dadanarak hırsızlık yapan şahıslar bu sefer de kurban olarak bir cami imamını seçti. 

Son Dakika:Video Haber...Gaziantep'te yetkililere seslenen vatandaşlar, çözüm istedi



  Ardı arkası kesilmeyen hırsızlık olayları vatandaşları bezdirdi
  Bir süredir ardı arkası kesilmeyen hırsızlık olayları nelerine isyan eden vatandaşlar, hırsızlık çetesinin bir an önce bulunup cezalandırılmasını istedi. Yaşanan hırsızlık olayları nedeniyle Çok tedirgin olduklarını söyleyen vatandaşlar, evlerinden çıkıp bir yere gitmeye korkar hale geldiklerini söyledi. Yetkililere çağrıda bulunan vatandaşlar, hırsızlık olaylarının yaşandığı bölgelerdeki mobese kameralarının incelenmesini ve şüpheli şahısların bir an önce bulunmasını talep etti. 

Son Dakika:Video Haber...Gaziantep'te yetkililere seslenen vatandaşlar, çözüm istedi


  "MOBESE yok mu? Koca şehir hırsızlık şüphelisi üç kadını bulamıyor mu?" 
   Aylardır ardı arkası kesilmeyen hırsızlık olayları nedeni ne etkili olan vatandaşlar yetkililere seslendi. Hırsızlık olaylarını Osmaniye grubu diye adlandırılan üç kadın tarafından yapıldığını iddia eden vatandaşlar yetkililere ve emniyet güçlerine çağrıda bulunarak şahısların bulunmasını istedi. Vatandaşlar, "Aylardır şehrimizde çeşitli hırsızlık olayları yaşanıyor. Bu hırsızlık olaylarını yapanlar Osmaniye grubu diye adlandırılan üç kadın. Bunlara nasıl oluyor da herhangi bir önlem alınamıyor. Bu şehrin hemen hemen her sokağında mobese var, bu kadınlar nasıl tespit edilip yakalanamıyor. Daha fazla insanın canı yanmasın, daha fazla vatandaşın malı mülkü çalınmasını istiyoruz. O yüzden yetkililere çağrıda bulunuyoruz, lütfen bu üç şüpheli kadını bulun, bu olayları çözün" ifadelerini kullandılar.

Son Dakika:Video Haber...Gaziantep'te yetkililere seslenen vatandaşlar, çözüm istedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.