Gaziantep Araban'da 38.500 m2 tarla mahkemeden satılıktır

Gaziantep Araban'da 38.500 m2 tarla mahkemeden satılıktır

atılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Gaziantep İl, Araban İlçe, 103 Ada, 80 Parsel, EMİRHAYDAR Mahalle/Köy, GEDİK Mevkii,
Arazi Yapısı : parselin eğimi %8-10 civarındadır.
Toprak Yapısı : Yapı itibarı ile kumlu-tınlı özellikte olup, zemini taşlık-kayalık araziden oluşmaktadır.İklim Koşulları : Tipik mikro klima iklimi özelliğindedir. Yazları sıcak ve kurak, yörede nisbi nem oranının aylara göre dağılımı tarımsal açıdan uygun olması verimliliği attıran önemli bir özelliktir.
Taşınmazın taşlık-kayalık yapıda yer yer sürülü durumda olduğu, taşınmaz üzerinde taş ve kayaların içerisinde 35-40 yaşlarında Antepfıstığı ağaçlarının bulunduğu, arazinin büyük bir kısmının taşlık-kayalık yapıda, toprakla kaplı bulunan alanlarda ise Antepfıstığı ağaçlarının bulunduğu,yer yer meşe palamudu ağaçlarının bulunduğu, arazinin bir kısmının hayvanla ve yer yer traktörle sürülmesinin uygun olduğu, diğer alanların taşlık ve kayalık yapıda olması nedeniyle toprak işleme açısından tarımsal mekanizasyona elverişli olmadığı, kuru tarla ziraatının yapıldığı, fıstık ağaçlarının bakımlarının yapılmış olduğu, herhangi bir hastalık olmadığı ekonomik anlamda verim verebilir ve gelir elde edilebilir niteliktedir.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/851959/emlak/tarla-tarim-arazisi-bag-bahce/gaziantep-arabanda-38-500-m2-tarla-mahkemeden-satiliktir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.