Gaziantep'te kantinciler odasında kıran kırana seçim. Sürpriz başkan Kim?

Gaziantep'te kantinciler odasında kıran kırana seçim. Sürpriz başkan Kim?
Gaziantep’te okulların Eylül ayında açılması planlanırken, rant kapısı olan Kantincilerde ihaleler Ağustos ayı içerisinde tümünün yapılacağı öğrenildi.

Gaziantep’te okulların Eylül ayında açılması planlanırken, rant kapısı ola Kantincilerde ihaleler Ağustos ayı içerisinde tümünün yapılacağı öğrenilirken, sürekli tartışma konusu olan kantinciler odası başkanlık seçimi olağanüstü toplanarak yeni başkanını seçtiği belirtildi.

KİM BAŞKAN OLDU?

Gaziantep Kantinciler odası başkanlığı olağanüstü kongresinde mevcut başkan Şerif Alkurt ile karşısına aday olarak çıkan Şıho Kelleci ve Abdulkadir Yüzbaşı aday oldular. Tartışmalı geçen seçimler sonucunda Şıho Kelleci 133 alırken, mevcut başkan Alkurt 118 ve diğer aday Abdulkadir Yüzbaşı ise 22 oy aldı. Başkanlığa da Şıho Kelleci seçildi.

MİLYONLUK İHALELER

Gaziantep Kantinciler Odası Başkanlığına seçilen Şıho Kelleci, ihalelerle ilgili şeffaflık istediklerini ve okul aile birliklerinin yüksek fiyata kantin vermeye çalıştıklarını ve bu nedenle öğrenicilere ürünleri pahalıya satmak zorunda olduklarını kongrede açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.