Gecikmeyin! PTT'den Gelir Belgesi ve Kefil Olmadan İhtiyaç Sahiplerine Kredi İmkanı

Gecikmeyin! PTT'den Gelir Belgesi ve Kefil Olmadan İhtiyaç Sahiplerine Kredi İmkanı
Kefilsiz 1250 tl veriyor...PTT maddi durumu kötü olup paraya sıkışan herkese anında 1250 lira ödeme yapıyor. Üstelik gelir belgesi ya da kefil istemeden anında hesaba yatırılıyor.

PTT vatandaşlara nakit ihtiyaçları konusunda destek vermeye devam ediyor. Son dönemlerde pandemi pek çok vatandaşı ekonomik anlamda zorlamaya devam ediyor. Bankaların bu süreçte vermiş olduğu krediler vatandaşa destek olmaya devam ediyor ancak kredi faiz oranları ve bankaların ödeme noktasında çıkarmış olduğu bazı sıkıntılar süreci zorlaştırmaya devam ediyor. 
PTT ihtiyaç sahibi olan, maddi durumu yetersiz vatandaşın imdadına koşmaya devam ediyor. Düşük miktarda çıkardığı kredi fırsatı ile acil ve küçük maddi krizlere destek olacağı belirlendi. Vatandaş PTT üzerinden başvuruda bulunarak hızlı ve anında 1250 lira nakit para alabilecek. 

PTT KEFİL VE GELİR BELGESİ İSTEMİYOR!

PTT tarafından verilecek 1250 lira tutarındaki kredi için detaylar yapılan açıklama ile belli oldu. Kefil şartı aranmadan herhangi bir gelir belgesine ihtiyaç duyulmadan vatandaşın anında finansmana ulaşabilmesi için destek verileceği öğrenildi. Kredi talebi sırasında vatandaşın ödeyeceği bazı masradlar da bu süreçte banka tarafından üstlenilecek. Buna dosya ve sigorta masrafları da dahil edilecek. 

AYLIK 58 LİRA TAKSİTLE ÖDEME YAPILACAK!

Kredi çeken vatandaş 1250 liranın geri ödemesini de zorlanmadan yapacak. 36 ay vadeli olarak yapılacak ödemelerde aylık taksit tutarı 58 lira olacak. Kredi faiz oranı ise yüzde 2.59 olarak açıklandı. Kredi başvurunda bulunmak ve hızlı nakit elde edebilmek için vatandaşın en yakın PTT şubesine başvuruda bulunması gerekiyor. Kimlik numarası ile yapılacak başvuru sonrasında yapılacak değerlendirmenin ardından olumlu olması halinde geri dönüşler yapılmaktadır. Hesaplara para kısa süre içerisinde yatırılmaktadır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.