Son Dakika: Üniversite Önündeki İnfazın Perde Arkası...Ticari Taksinin İçinden Kurşun Yağmuruna tutuldu!Hakan Durmaz neden öldürüldü? Neyin Hesaplaşması?

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde bulunan Gaziantep Üniversitesi otobüs durağında dün akşam saat 20.20’de 35 yaşındaki Hakan Durmaz köpeğiyle birlikte durakta beklerken henüz kimliği belirsiz kişiler tarafından bir araçtan sıkılan kurşunlar sonunda kafasına isabet etti.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde bulunan Gaziantep Üniversitesi otobüs durağında dün akşam saat 20.20’de 35 yaşındaki Hakan Durmaz köpeğiyle birlikte durakta beklerken henüz kimliği belirsiz kişiler tarafından bir araçtan sıkılan kurşunlar sonunda kafasına isabet etti. Ve olay yerinde Hakan Durmaz vefat ederken, köpeği cenazenin başından ayrılmadı.

 

NEYİN HESAPLAŞMASI

Gaziantep Üniversitesi otobüs durağında bir araçtan sıkılan kurşundan sonra öldürülen 35 yaşındaki Hakan Durmaz’ın bir hesaplaşma sonrasında öldürüldüğü ve bu hesaplaşmanın alacak verecek mi, namus mu? ve başka bir konuyla ilgili olup olmadığını polis bütün ayrıntılarıyla araştırdığı öğrenildi.

Son Dakika: Üniversite Önündeki İnfazın Perde Arkası...Ticari Taksinin İçinden Kurşun Yağmuruna tutuldu!Hakan Durmaz neden öldürüldü? Neyin Hesaplaşması?


KATİLLER YAKALANDI MI?

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Ciyanet Masası ekipleri olay yerine çok kısa sürede intikal ettiği ve olaydan sonra kayıplara karışan katil veya katilleri tüm MOBESE kameraları incelenerek ulaşılmaya çalışıldığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.