Nurtaxin Takviye Edici Gıda Ürünlerini Keşfet!

Nurtaxin Takviye Edici Gıda Ürünlerini Keşfet!

Bireylerin yaşam koşullarına bağlı olarak beslenme düzenleri ve alışkanlıkları da değişkenlik gösterir. Özellikle besinlerinin yeterli alınmadığını durumlarda bağışıklık sistemini güçlendirmek ve daha enerjik hissetmek amacıyla takviye edici gıdalardan yararlanılmaktadır.

Takviye edici gıda, normal beslenmeye ek olarak tüketilen vitamin, mineral, protein ve karbonhidrat gibi besin ögelerinin tablet, toz paket, sıvı gibi formlarda geliştirilmiş ürünlere denir. Gıda takviyelerinin günlük alım dozu belirlenmiştir. Doğal beslenmenin yerine geçmez. Sadece beslenmenin yetersiz kaldığı durumlarda tercih edilmesi çok daha doğru olacaktır. Siz de takviye edici gıda markası olan Nutraxin ile vitamin ve mineral desteği alabilirsiniz. Markanın en çok tercih edilen ürünü arasında yer alan C vitamini ürünü yer almaktadır.

Nutraxin C Vitamini 28 Tablet Takviye Edici Gıda

Suda çözülebilen C vitamini hem cilt hem de vücut açısından oldukça önemli vitaminler arasında yer almaktadır. Özellikle C vitamini cilt bakımından yaşlanma belirtilerini önlemeye yardımcıdır. C vitamini ve çinko bağışıklık sisteminin korunmasına yardımcı olur. C vitamini tablet Yetişkinler için günde 2 çiğneme tablet kullanılması tavsiye edilmektedir.

Nutraxin Omega 3

Omega 3 balık yağı genellikle ton, hamsi, ringa, uskumru gibi yağlı balıkların dokularından elde edilir. Nutraxin omega 3 yağ asidi içerine sahip hayvansal bir yağdır. Bağışıklık sisteminin güçlenmesine önemli ölçüde katkıda bulunur. Ürün içeriğinde şeker, nişasta ve tuz bulunmamaktadır, tamamen organik özlerle harmanlanmıştır. Omega 3’ün eksikliğinde vücutta birtakım problemler ortaya çıkabilir, hem bu durumu önlemek hem de daha sağlıklı hissetmek için düzenli olarak kullanılması tavsiye edilir.

Takviye edici gıdaları bilinçli kullanmak önemlidir. Bu doğrultuda kullanacağınız ürünlerin kullanım şekli ve miktarına dikkat etmek gerekir. Gıda takviyelerini günlük belirtilen doz alımlarından fazla kullanmak olumsuz sonuçlar doğurabilir. Bu sebeple ürünleri belirlenen kullanım limitinin dışına çıkmadan kullanmak çok daha doğru ve faydalı olacaktır.

Siz de tüm takviye edici gıdaları Dermokozmetika’dan inceleyebilir, ürünlere uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.