Papiss Cissee TAARUZU!

Papiss Cissee TAARUZU!
Gaziantep Futbol Kulübü'nü geleceği yazılıp çizilen Papiss Cisse transferinde gözler teknik direktör Erol Bulut'a çevrildi. Yöneticiler ise bu konuda beklemeye geçtiler.

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Papiss Cisse, sarı-lacivertli takıma geri dönme ihtimali olmasına rağmen ayrılık kararı aldığını ve Premier Lig'e dönmek istediğini belirtti.
36 yaşındaki Senegalli futbolcu Cisse, son durumu hakkında şu ifadeleri kullandı:

"İyi durumdayım, harika hissediyorum ve İngiltere'de tekrar futbol oynamaya hazırım. Artık ailemle birlikte olmak istiyorum, uzun zamandır onların yanında değilim ve çocuklarım büyüdü."
"Fenerbahçe'de 1 yıl daha kalabilirdim"
Daha önce Premier Lig'de oynadığını ve tekrar oraya gitmek istediğini dile getiren Cisse "Premier Lig'de tekrar bir meydan okumaya hazırım. Her şey kafada bitiyor. Zor bir lig olduğunun farkındayım ve vücudum çok sıkı çalıştığımı anlıyor. Geçen sezon bana yetti, Fenerbahçe'de 1 yıl daha kalabilirdim ancak geri dönmek istemiyorum. Şu anda bonservisimi aldım, Premier Lig'e dönmek en büyük amacım. Büyük amaçlarım için, kendi hedeflerim için İngiltere'ye geri dönmek istiyorum. Böylece ailemin de yanında olacağım."  ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.