İşte Detaylar...Video Haber...Gaziantepli Uzman Çavuş Yıldırım Kız Arkadaşı Tarafından Neden Öldürüldü!

Kağıthane'de Gizem E.'nin, Gaziantep'li Uzman Çavuş Zeynel Yıldırım'ı beylik silahıyla vurarak öldürdüğü cinayete ilişkin detaylar ortaya çıktı.

Kağıthane'de Gizem E.'nin, Uzman Ç avuşZeynel Yıldırım'ı beylik silahıyla vurarak öldürdüğü cinayete ilişkin detaylar ortaya çıktı.

Gizem E.'nin yakın arkadaşı Ş.K.'nin, "Evlilik planları yaptıklarını bana anlatmıştı. Olaydan bir hafta önce Zeynel'in onu darp ettiğini söylemişti. Darp izlerinin fotoğrafını bana atmıştı" şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Öldürülen Yıldırım'ın annesi Asiye Hacer Yıldırım'ın ise ifadesinde "Oğlum nişanlı değildi, o kişiyle evlilik planları da yapmıyordu. Oğlumun peşini bırakmadı. Oğlum, benim istediğim kişiyle evlenecekti" dediği bilgisine ulaşıldı.

Kağıthane'de, 5 Temmuz günü, Sahil Güvenlik Komutanlığında görevli Topçu Uzman Çavuş Zeynel Yıldırım(26), bir süredir aynı evde yaşadığı nişanlısı Gizem E.(30) tarafından beylik tabancasıyla vurularak öldürüldü. Olayın ardından gözaltına alınan Gizem E., çıkarıldığı mahkemece "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu. Uzman Çavuş Zeynel Yıldırım ise Gaziantep'te düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Gizem E., "Benimle evlilik planı vardı, beni aldattığını öğrenince önce intihar etmeyi düşündüm sonra yapamayıp onu vurdum" diye ifade verirken, Gaziantep'te yaşayan Zeynel Yıldırım'ın annesi Hacer Yıldırım, "Oğlum iktisat mezunu, askerdeyken komutanının tavsiyesi üzerine sınavlara girip denizci uzman çavuş oldu. Henüz iki yıllık askerdi. İstanbul'a gitmeden önce onu son gördüğümde benden helallik istedi. Daha 26 yaşındaydı, gün görmeden bu dünyadan göçtü. Aralarında nişanlılık gibi bir durum yoktu. Eğer evlenme, yuva kurma planları olsaydı oğlum bana kesinlikle söylerdi. Ben zaten oğluma hep sorardım 'Hayatında biri var mı?' diye. O da bana ciddi düşündüğü kimse olmadığını söylerdi. Benim seçeceğim bir kızla evlenmek istediğini söylerdi. Gaziantep'te benim ona bulduğum bir kız ile görüşüyordu. Yakın zamanda sözlenme planları vardı. Gizem E. ile beraber yaşadıklarını da bilmiyorduk. Darp iddiaları da doğru değil, karıncayı bile incitmezdi. Etrafındaki herkes onu bu şekilde bilirdi. Kendi kız kardeşine bir kez bile el kaldırmadı" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

Tutuklanan Gizem E.'nin Samsun'dan arkadaşı Gülçin Demirci, çiftin evlerinde mayıs ayında bir gece kaldığını belirttikten sonra şöyle devam etti: "İlk başlarda Zeynel ve Gizem gayet iyilerdi. Samsun'dan çok mutlu şekilde ayrıldı. Evlenme planları olduğunu her ikisinin ağzından da duydum. Hatta Zeynel'in memleketi Gaziantep'te nikah kıymayı, sonra İstanbul'a dönüp yatta parti yapmayı bile planlıyorlardı. Yaklaşık bir ay önce araları Zeynel'in telefonundaki bazı şüpheli numaralardan ve arkadaşlarıyla olan sohbetlerinden dolayı bozuldu. Cinayetten bir ay önce Gizem bana, ilişkisine son verip, Samsun'a geri dönmek istediğini söyledi. Fakat, Zeynel onu dönmemesi için yalvararak ikna etti. Hatta Zeynel, Gizem'i inandırmak için tüm sosyal medya hesaplarını da kapattı. Gizem'in rahat etmesi için yeni bir ev tuttu."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.