Son Dakika: GAÜN Hastanesi: Bacakları Kopacak Hastaya Müdahale Edildi..Haberler Yalan

Son Dakika: GAÜN Hastanesi: Bacakları Kopacak Hastaya Müdahale Edildi..Haberler Yalan
"Gaziantep’in Nizip ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu bacakları kopma noktasına gelen 10 yaşındaki Ozan Kara’ya iddiaya göre sevkten haberdar olmadığını gerekçe gösteren Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi 5 saat müdahale etmedi. Ağır yaralı bir şekilde saatlerce bekletilen talihsiz çocuk ailesi tarafından götürüldüğü özel bir hastanede bir hafta süren yaşam savaşını kaybetti. Hastane yönetiminden açıklama geldi."

İşte Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi başhekimliği tarafından yapılan o açıklama:

Hastanemizle alakalı bazı yayın kuruluşlarında; Ozan Kara adlı hastanın tedavi sürecine dair yayınlanan haberler üzerine, kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla, bu açıklamayı yayınlama gereği duyuyoruz. 

Bahsi edilen Ozan Kara adlı hasta 21 Haziran 2021 tarihinde gece 23.28’de hastanemizin pediatri acil servisine başvurmuştur. 

Hastanın hastanemize başvurmasıyla birlikte hızlıca stabilizasyonu sağlanmıştır. 10 dakika içerisinde Kardiyovasküler Cerrahi, Ortopedi ve Travmatoloji, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi birimleri tarafından konsülte edilmiştir. Ortopedi ve Kardiyovasküler Cerrahi ayağın kötü yaralanmasından dolayı ampütasyon (ayak kesilmesi) önermiş fakat hasta yakınları ampütasyonu kabul etmemiştir. 

Aile, her türlü sorumluluğu alarak hastalarını özel hastaneye götürmek istediklerini söylemiş ve “Hasta Tedavi Red Formu”nu imzalamışlardır. Hastanın hastanemize başvurduğu andan itibaren tedavi ve tanı sürecinde aksama olmamıştır. Hasta için önerilen tedavi aile tarafından kabul edilmeyerek tüm sorumluluk üstlenilerek özel bir hastaneye götürülmüştür

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.