Video Haber...Gaziantep İnal’ların Düğününü Konuşuyor

Gaziantep Cumhurbaşkanı Recep Tayyip erdoğan'ın avukatı Mustafa Doğan İnal'ın kardeşinin düğününü konuşuyor

Gaziantep’in Karkamış ilçesi Akçaköy doğumlu olan 8 kardeşi bulunan ve tüm kardeşleri de çiftçilik yapan İsmail, Beşir ve Davut ile dört kız kardeşleri olan ve 60 hanelik köyden çıkarak, Cumhurbaşkanı Recip Tayyip Erdoğan’ın avukatı olan Mustafa Doğan İnal, kardeşi ve çiftçilik yapan İsmail’in düğününü yapmanın mutluluğunu yaşarken nikaha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ile bir çok üst düzey bürokratın yanısıra Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ta katıldı. Ayrıca, düğünde sanatçı Mustafa Ceceli sahne alırken İnal’ların yakın akrabası olan ve Gaziantep’in sevilen aileleri arasında bulunan Öztürkmen aileside eşlik ederken Kurtlar Vadisi’’nin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz’da bulundu. Düğünden önce Mustafa Doğan İnal ve Bakan Varank ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan Gaziantep’teki sanayici dostları olan Cengiz Şimşek, Özgür Özdağlı’nı ayrı ayrı ziyaret ettiler.

Video Haber...Gaziantep İnal’ların Düğününü Konuşuyor

VARAN VE ERDOĞAN ŞAHİTLİK YAPTI
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Gaziantep’te dünyaevine giren İsmail İnal ile Büşra Demiral’ın nikah şahitliğini yaptı.

Video Haber...Gaziantep İnal’ların Düğününü Konuşuyor

NİKAH ERİKÇE’TE YAPILDI
Gaziantep’e yapımı tamamlanan 8 projenin açılışı için gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, programların ardından İsmail İnal ile Büşra Demiral’ın düğüne katıldı. Büyükşehir Belediye Erikçe Mutfak Sanatları Merkezinde düzenlenen nikaha Bakan Varank’ın yanı sıra, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Kalyoncu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu ve Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 

Video Haber...Gaziantep İnal’ların Düğününü Konuşuyor
Video Haber...Gaziantep İnal’ların Düğününü Konuşuyor
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.