Video Haber...Jandarma'dan Uyuşturucu tacirlerine büyük darbe

"Gaziantep’te Arıl Jandarma Karakol Komutanlığı gerçekleştirdiği başarılı operasyonla uyuşturucu tacirlerine bir darbe daha vurdu. Narkotik köpeği ÇEVİK'in uyuşturucu operasyonundaki başarısı da göz doldurdu.""

Gaziantep’te Arıl Jandarma Karakol Komutanlığı ve Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Şehitkamil İlçesi Arıl Mahallesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti, kullanmak için uyuşturucu veya uyurıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak, esrar elde etmek maksadı ile ekim suçları kapsamında başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. Arıl Jandarma Karakoluna gelen ihbar üzerine operasyona start verildi. Arıl Karakol Komutanlığına ihbarla Eyüp. Ü’nün uyuşturucu madde bulundurmak, ticaretini yapmak ve esrar ekimi yaptığı üzerine ihbar alındı.

 
NARKOTİK KÖPEĞİ ÇEVİK’İN BAŞARISI GÖZ DOLDURDU

Başlatılan operasyonda Jandarma geniş çaplı güvenlik önlemleriyle operasyonu başlatırken Narkotik köpeği Çevik’in başarısı ise göz doldurdu. Narkotik köpeği Çevik evin gizli bölmelerine yerleştirilen uyuşturucuların yerini tespit ederek yakalanan uyuşturucu ve uyarıcı maddelere el konuldu. 

UYUŞTURUCU TACİRİ ADLİ MAKAMA SEVK EDİLECEK

Uyuşturucu madde bulundurmak, ticaretini yapmak ve esrar ekimi yapmaktan dolayı baskın yapılan adreste Eyüp. Ü göz altına alındı. Eyüp. Ü yarın adli makama sevk edilmek üzere jandarma tarafından gözaltına alındı. 

OPERASYONDA YÜKLÜ MİKTARDA UYUŞTURUCU VE UYARICI MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Gaziantep İl J.K.Lığı KOM Şube Müdürlüğü Ekipleri ve Arıl J.Krk.K.Lığı Ekiplerince müşterek yapılan arama adli sonucunda; şüphelinin ikametinde, boyları 50 ila cm arası yetişmiş vaziyette  27 kök kenevir bitkisi, 3 parça halinde toplam 953 gram esrar maddesi , 5 gram metanfetamin maddesi, 100 gram kenevir tohumu ve uyuşturucu imal ticaretinden elde edilen toplam 1.345 TL Para ile suça konu eşyalar ele geçirilerek el konuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.