Şamil Tayyar: Çürük elmalar aramızdan ayrılsın... Bir çürük elma her yeri çürütür

Şamil Tayyar: Çürük elmalar aramızdan ayrılsın... Bir çürük elma her yeri çürütür
Sözcü Gazetesi yazarları arasında 'Sezgin Baran Korkmaz' kavgası çıktı. Yılmaz Özdil'in Twitter'dan yaptığı paylaşımlarla Sezgin Baran Korkmaz'ın para vererek Artı 1 TV'yi kurdurduğu yönündeki iddiası ortalığı karıştırdı.

Bu iddiadan sonra AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, “ Sezgin Baran Korkmaz, bu sefer de Yılmaz Özdil ile Uğur Dündar’ın arasına girmiş. Ne adammış, sağlı/sollu dağıtıyor. Paranın ideolojisi olmuyor, maalesef.” Paylaşımında bulundu.

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, parti içerisindeki çürük elmalara dikkat çekti. Sosyal medya hesabı üzerinden eleştirilerde bulunan Tayyar, “Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Sepetteki çürük elmalar korunursa, çürüme yayılarak sürer” dedi.

Son dönemlerde AK Parti üyelerine yönelik yerel ve ulusal medyada yer alan iddialar AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar’ın da gündeminde. Sosyal medya hesabı üzerinden eleştirilerde bulunan Tayyar, çürük elmalara dikkat çekti. Tayyar, “Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Sepetteki çürük elmalar korunursa, çürüme yayılarak sürer. Zira hal, sirayet eder” ifadelerini kullandı.

PARANIN İDEOLOJİSİ OLMUYOR, MAALESEF

Öte yandan, Sözcü Gazetesi yazarları arasında 'Sezgin Baran Korkmaz' kavgası çıktı. Yılmaz Özdil'in Twitter'dan yaptığı paylaşımlarla Sezgin Baran Korkmaz'ın para vererek Artı 1 TV'yi kurdurduğu yönündeki iddiası ortalığı karıştırdı. Özdil'in "SBK'nın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD'de açılan davanın iddianamesinde yazıyor... Kimlere televizyon kanalı kurdurdukları bile orada yazıyor!" sözleri üzerine çılgına dönen Dündar, "Sen nasıl olur da benim namusuma şerefime ima yollu laf söylersin ayıp be utan utan yazıklar olsun sana yerin dibine gir! Karşıma çıkarsan çok fena yaparım... " sözleriyle tepki gösterdi. Bu iddiadan sonra AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, “Sezgin Baran Korkmaz, bu sefer de Yılmaz Özdil ile Uğur Dündar’ın arasına girmiş. Ne adammış, sağlı/sollu dağıtıyor. Paranın ideolojisi olmuyor, maalesef.” Paylaşımında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.