Özel Haber...İntiharlar Şehri Gaziantep

Özel Haber...İntiharlar Şehri Gaziantep
Pandeminin 14 aydan buyana hem ekonomik hemde psikolojik yarattığı etkiden dolayı 2021’in Ocak-Şubat-Mart-Nisan-Mayıs-Haziran aylarında Gaziantep’te yaklaşık 15’e yakın intihar vakası yaşandığı, Türkiye genelinde de büyük iller arasında intiharlarda Gaziantep’in İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’dan sonra geldiği belirtildi.

Pandeminin 14 aydan buyana hem ekonomik hemde psikolojik yarattığı etkiden dolayı 2021’in Ocak-Şubat-Mart-Nisan-Mayıs-Haziran aylarında Gaziantep’te yaklaşık 15’e yakın intihar vakası yaşandığı, Türkiye genelinde de büyük iller arasında intiharlarda Gaziantep’in İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’dan sonra geldiği belirtildi. Böylece Gaziantep, 2021’in ilk 6 ayında toplam 15 intihar vakası yaşadı.


VARAN -1

17 yaşındaki genç kızın şüpheli ölümü

Gaziantep'te, yaşadığı binanın yedinci katından düşen 17 yaşındaki Feyza Nur S., hayatını kaybetti. Genç kızın şüpheli ölümü üzerine geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Olay, Şehitkamil ilçesi Atatürk Mahallesi Camcıoğlu Sitesi'nde meydana geldi.

VARAN-2

Fıstık tüccarının sır ölümü

Gaziantep'in Nizip ilçesinde fıstık tüccarı Mehmet Kılıç, 5. kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. İlk belirlemelere göre intihar ettiği düşünülen Kılıç'ın olaydan önce oğlunu arayarak helallik istediği öğrenildi. Nizip İlçesi Fıstık Hali esnaflarından Mehmet Kılıç,  Mimar Sinan Mahallesi'nde 5. katta bulunan evinin balkonundan yere çakıldı.

VARAN-3

Genç kadının sır ölümü

Gaziantep’te iddiaya göre silahla intihar etmek isteyen kadın, babasının müdahalesi sırasında silahın ateş alması sonucu hayatını kaybetti. Olay, Şehitkamil ilçesine bağlı Selahattin Eyyübi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre bir süredir psikolojik sorunlar yaşayan Feride Y. (32) akşam saatlerinde tabanca ile intihara kalkıştı.

VARAN-4

Arkeolog Merve Kaçmış'ın intiharında sır perdesi aralanıyor

Zeugma Mozaik Müzesi’nde görevli arkeolog Merve Kaçmış’ın intiharındaki sır perdesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan raporla aralandı. İntihardan sonra yapılan sayımların ardından hazırlanan raporda, Merve Kaçmış’a zimmetlenmek istenen binlerce eserden 10'unun kayıp olduğu ortaya çıktı.

VARAN-5

İntihardan vazgeçirmeye çalıştığı şahıs tarafından öldürüldü

Gaziantep'te aracında intihar etmek isteyen şahıs, kendisini intihar etmemesi için ikna etmeye çalışan vatandaşı öldürdü.
Olay, akşam saatlerine doğru Şahinbey ilçesi Akkent Mahallesi'ndeki bir sitenin önünde yaşandı. İddiaya göre, bir süredir psikolojik sorunları olan ve madde bağımlısı olduğu öğrenilen M.Y. isimli şahıs, otomobilinin içinde intihar etmek istedi. Bu esnada yolun karşısında bulunan market işletmecisi Oktay D., durumu fark ederek olaya müdahale etti. Araç içerisinde bulunan M.Y.'yi intihardan vazgeçirmeye çalışan Oktay D., uzun süre dil döktü. Daha sonra öfkelenmeye başlayan M.Y., elindeki silahla Oktay D.'ye ateş etti.

VARAN-6

Genç iş adamı evinde kendini vurdu

Gaziantep'te evinde tabancı ile kendini vuran genç iş adamı hayatını kaybetti. Olay, Şehitkamil ilçesi Emek Mahallesi 70 numaralı sokakta bulunan bir villada meydana geldi. İddiaya göre, villada ailesiyle birlikte yaşayan ve otelcilik yapan genç iş adamı M.E.Ç. (45), bilinmeyen bir nedenle tabancası ile intihar etti.

VARAN-7

Üst geçide çıkarak intihar girişiminde bulundu

Gaziantep’te psikolojik sorunları olduğu iddia edilen şahıs, kent merkezindeki bir üst geçide çıkarak intihar girişiminde bulundu. Şahıs, psikoloğun ikna etmesi sonucu çıktığı yerden indi. Olay, Şehitkamil ilçesi Demokrasi Meydanı yanındaki eski bedesten üst geçidinde meydana geldi.

VARAN-8

Genç kızın ölümünde ilginç detay

Gaziantep’te ailesiyle birlikte yaşadığı apartmanın 11’inci katından düşerek hayatını kaybeden 14 yaşındaki Merve Sazlık’ın cenazesi, yapılan otopsisinin ardından ailesine teslim edildi. Genç kızın iftar saatini beklerken balkondan düştüğü ortaya çıktı. Şehitkamil ilçesine bağlı Seyrantepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda 13 katlı apartmanın 11'inci katından oturan 14 yaşındaki Merve Sazlık, evlerinin penceresinden iftar saatini beklerken dengesini kaybederek düştü.

VARAN-9

Taksi şoförü aracında ölü bulundu

Gaziantep'te, taksi şoförlüğü yapan bir adam aracında ölü bulundu. Taksi şoförünün ölümüyle ilgili intihar şüphesi üzerinde durulurken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. Olay, Şehitkamil ilçesi Seyrantepe Mahallesi'ndeki ormanlık alanda meydana geldi. İddiaya göre, taksi şoförlüğü yapan üç çocuk babası Doğan P.'den (41) yakınları uzun süre haber alamadı. Doğan P.'den haber alamayan yakınları, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olayla ilgili araştırma yapan polis ekipleri, Doğan P.'nin aracının şehir dışındaki ormanlık alanda olduğunu tespit etti. Aracın olduğu bölgeye gelen ekipler, Doğan P.'yi aracında kafasına sıkılmış halde ölü buldu.


VARAN-10

17 yaşındaki gencin sır ölümü

Gaziantep'te 17 yaşındaki genç, ailesiyle tartıştıktan sonra kendisini kilitlediği odada tüfek ile canına kıydı. Olay, Şehitkamil ilçesi Atatürk Mahallesi 80. cadde üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, 17 yaşındaki B.U., öğle saatlerinde bilinmeyen bir nedenle kendisini odasına kilitledi. Daha sonra odadaki tüfeği alan 17 yaşındaki genç, kafasına sıkarak intihar etti.

VARAN-11

Ailesiyle tartışınca önce intihara kalkıştı, sonra evini yaktı

Gaziantep'te, ailesiyle tartıştığı ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir şahıs, önce intihara kalkıştı, sonra da yaşadığı evi yaktı. Uzun uğraşlar sonucu teslim olmak için ikna edilemeyen şahıs, Özel Hareket Polisi'nin eve baskın yapmasıyla yaka paça gözaltına alındı. Olay, Şahinbey ilçesi Konak Mahallesi 30 numaralı sokakta bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre, bilinmeyen bir nedenle babası ve diğer aile bireyleriyle tartışan ve psikolojik sorunları olan Murat Bal (40) isimli şahıs, ortalığı ayağa kaldırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.