Yıldız Entegre’den Variodor Kapılar

Yıldız Entegre’den Variodor Kapılar

Bugün evinizin iç kapılarını yenilemek istediğinizde ve araştırmaya başladığınızda karşınıza hiç şüphesiz birçok kapı modeli çıkacaktır. Piyasada satılan bu kapılar arasından tümüyle yerli imkanlarla üretilen ve sağlamlığı ve estetik görünümü ile Türkiye’nin kapısı olma özelliği taşıyan bir kapı modelini sizlere anlatmak istiyoruz. Bu kapı modeli Yıldız Entegre tarafından üretilen ve monoblok özelliğe sahip olan Variodor kapılar.

Monoblok Nedir?

Hepimizin bildiği gibi piyasada Amerikan kapı olarak tabir edilen bir kapı modeli var. Bu kapılar içi boş kapı olarak tabir edilir ve darbe ya da çarpmalara karşı dayanımları düşüktür. Oysa Variodor kapılar, yekpare MDF’den üretilen içi dolu kapılardır. Çarpma ve darbelere karşı dayanımı yüksektir. Monoblok özelliği yekpare mdf olmasından kaynaklanmaktadır.

Peki Variodor kapılar size ne vaat eder?

Variodor kapılar o kadar dayanıklıdır ki 100 bin defa açma kapama garantisini sizlere vaat eder. Yıllar sonra bile sarkma ya da salma yapmadan açılır ve kolaylıkla kapanır. Ayrıca 41 dakika yangına dayanımlı Variodor kapılar ile güvenliğiniz de en üst seviyedir. 38 desibele kadar ses geçirmezlik özelliği ise Variodor kapıların olduğu bir evde tüm aile bireylerinin kendine özel alanlar oluşturmasını sağlar. Ayrıca 240 santimetreye kadar yüksekliği olabilen ve boyanabilen Variodor kapıların sunduğu diğer avantajlar kolay temizlenebilir yüzey, sessiz kilit sistemi, manyetik kilit sistemi gibi özellikleridir.

Türkiye’nin en büyük monoblok kapı üreticisi Yıldız Entegre tarafından Türkiye’de üretilen Variodor kapılar, sağlamlığın estetikle buluşmasının bir sembolü olarak dünyanın dört bir yanına ihraç ediliyor.

Yıldız Entegre’den Variodor Kapılar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.