Video Haber...Erdoğan’dan Şampiyon Şahin’e övgü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM’de Ak Parti Grup Toplantısında yenilenebilir enerjide Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i örnek gösterdi.

20 yıldan buyana Ak Parti’te tüm merdivenleri adım adım çıkan, 2014 yılından buyana da Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Fatma Şahin’in OECD’de şampiyon olmasından dolayı gurur duyduğunu açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ben tüm belediye başkanlarımızdan Fatma Şahin gibi çalışkan ve üreten bir başkan olmalarını istiyorum. Fatma Şahin’i ise bu şampiyonluğundan dolayı kutluyorum” dedi.


Cumhurbaşkanı, sıfır atık projelerinde BM tarafından ödüle layık görülen bir başarı hikâyelerine imza attıklarını söyledi.
Erdoğan, Türkiye’nin geri kazanım oranını yüzde 13’den yüzde 22.4’e çıkardığını, hedeflerinin yüzde 35’e çıkarmak olduğunu ifade ederek, “Bu oranlarla bir çok Avrupa ülkesini geride bıraktık” dedi.

FATMA ŞAHİN ÖRNEĞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çevre bir propaganda aracı olmadığını belirterek, Fatma Şahin’in OECD ülkeleri arasında şampiyon belediye başkanı olduğunu kaydetti.
Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “ Yenilebilir enerjide Avrupa’nın altıncı, dünyanın 13. ülkesi haline geldik. Mesela sadece Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yakın zamanda OECD şampiyon belediye başkanları üyesi seçildiği Gaziantep’te, 148 güneş enerjisi santrali bulunuyor. 2 Milyon insanımızın yaşadığı bu şehirde enerjisinin tamamı yenilebilir enerjiden sağlama yolunda emin adımlarla ilerliyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.