Renkli Bebek Odası Perdeleri

Renkli Bebek Odası Perdeleri

Bebek odası perdeleri bebekler ve çocuklar için döşenen çocuk odalarının dekorasyonunda kullanılır. Bu ürünlerin normal perde modelleri ve stor perde modelleri gibi farklı ve çeşitli seçenekleri bulunur. Çocuklar bebekler için tasarlanan bu ürünlerin desenleri, tasarımları ve renkleri genelde çocukların ilgisini çekecek hayvan, çiçek ve araba, gemi desenlerine ve canlı renklere sahip olur. Ürünler bebek odasındaki diğer mobilyalar ve nevresim takımı ya da halı gibi tekstil ürünlerini ile uyumlu renklere ve desenlere sahip olur. Perdelerin uzun ve kısa boylarda olan farklı modelleri bulunur. Perdelerin kumaşları da pamuklu ya da sentetik kumaşlardan yapılır.

Bebek Odası Perdesi Nasıl Seçilir?

Bebek oda perdesi modelleri seçilirken çocuğunuzun ilgi alanları, sevdiği renkler ve odada yer alan diğer mobilyaların ve tekstil ürünlerinin renk ve özelliklerine uygun ürünleri inceleyebilirsiniz. Bebek odası ürünleri genelde renkli ve ilginç tasarımları ile ön plana çıkar. Erkek bebekler için mavi tonlarında olan ve üzerinde araba, gemi ve tren gibi taşıtların bulunduğu modeller kızlar için ise pembe ve tonlarında olan üzerinde gökkuşağı, çiçek ve benzeri resimler olan modeller tercih edilebilir. Perdeleri seçerken dikkat edilmesi gereken bir diğer unsur ise cam özellikleri olur. Fransız cam modelleri için yere kadar uzanan iki parçalı perdeler, yarım camlar için ise stor modelli ve kısa perdeler tercih edilebilir.

Bebek Odası Perdesi Fiyatları

Bebek odası perdelerinin fiyatları perdenin kumaş özelliklerine, kumaşın rengine ve desenine, perde ölçülerine göre değişir. Genelde ünlü tekstil firmalarının ürettiği ve üzerinde lisanslı çizgi film karakterlerinin yer aldığı modeller lisanslı olmaları nedeniyle daha yüksek değere satılır. Bunun dışında uzun ölçüleri olan ve birden fazla parçası olan perde modelleri ve stor perde modelleri fiyat açısından klasik perde modellerine göre daha yüksek değere satılır. Halı ve nevresim takımı ile takım olan perde modellerinin fiyatları da yine tek satılan perdelere göre daha farklı olabilir ve ürünün takım olarak satılması fiyat artışı ve düşüşüne neden olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.