Gaziantep'ten Düğüne Gidiyorlardı...Düğün yerine ölüme gittiler!

Gaziantep'ten Düğüne Gidiyorlardı...Düğün yerine ölüme gittiler!
"Gaziantep’ten Diyarbakır’ın Çermik ilçesine düğüne gidenlerin içinde olduğu araç Siverek yakınlarında kaza yaptı. Korkunç kazada 5 kişi hayatını kaybetti."

Kaza Siverek -Çermlk yolunda meydana geldi.  İbrahim Canan’ın kullandığı 27 BRR 19 plakalı araç, Siverek-Çermik karayolunun 25'inci kilometresinde kontrolden çıkarak Zenkçür Köprüsü'nden Eskihan Deresi yatağına uçtu.

Kazada İbrahim Canan,  Ali Canan, Rukiye Uzman ve ismi belirlenemeyen 2 kişinin yaşamını yitirdi.
Ölen 5 kişinin Gaziantep’ten Çermik ilçesine yakınlarının bir düğününe gittiği öğrenildi. 5 kişinin cenazesi otopsi için Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Feci kazada hayatını kaybeden 5 kişinin kimlikleri tespit edildi.
Kaza, Siverek-Çermik karayolunun 25’inci kilometresinde öğle saatlerinden sonra meydana geldi. İddiaya göre, içinde 5 kişinin bulunduğu 27 BRR 19 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kayboldu. Direksiyon hakimiyeti kaybolan araç, kırsal Eskihan Mahallesi yakınlarında köprü demir korkuluklarına çarpıttıktan sonra aşağıya uçtu. Meydana gelen feci kaza sonucu araçta bulunan İbrahim Canan, Rukiye Uzman, Ali Canan, Şaziment Korkmaz ve Fatime Canan hayatını kaybetti.
Kaza sonrası olay yerine itfaiye ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık ve itfaiye ekipleri, hurdaya dönen araçtan 5 kişinin cansız bedenini çıkararak Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Olay yerinde jandarma ekipleri ise güvenlik önlemeleri alarak karayolunun ulaşımını kontrollü bir şekilde sağladı.
Kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.