Son Dakika...Gaziantep'de Tır Terörü...Bugün 1 Can Gitti

Son Dakika...Gaziantep'de Tır Terörü...Bugün 1 Can Gitti
Gaziantep'te kontrolsüz park edip yolları ve yaya geçitlerini kapatan tırlar artık isyan ettirdi ve bu gün 18 yaşında 1 genç hayatını kaybetti.

SOSYAL MEDYADA FOTOĞRAFLAR PAYLAŞILDI

Günlerdir Gaziantep'in sosyal medya hesaplarında gündem oluşturan,fotoğraflar paylaşılıyor.Özellikle Gaziantep'in kenar semtlerinde yaya yollarını ve yolu kapatacak şekilde park yapan tırlar,küçük araç sahiplerine ve yaya olarak kaldırımları kullanan vatandaşlara eziyet çektiriyor...

Son Dakika...Gaziantep'de Tır Terörü...Bugün 1 Can Gitti

GAZİANTEPLİLERİN YÜREĞİ YANDI

6 Mayıs 2021 Perşembe günü öğle saatlerinden sonra Beykent Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, motosikletiyle şehir merkezine doğru seyir halinde olan lise öğrencisi Muhammet Önel (18), arıza nedeniyle hiçbir uyarı levhası koymadan yol kenarına park eden bir tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrularak yere düşen genç liseli ağır yaralandı ve bütün tedavilere rağmen bugün hayatını kaybetti.

KARAYOLLARI KANUNA GÖRE SUÇ

Karayolları Kanununa göre belli saatler dışında kamyon ve tırlar şehir içine giremez, park edemez.Buna rağmen sokak aralarında Tır sahipleri araçlarını park edip zaten dar olan sokaklarda vatandaşları zor durumda bırakıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.