Pürtat Baklavadan İstanbul'a Özel Sütlü Nuriye Tatlısı

Pürtat Baklavadan İstanbul'a Özel Sütlü Nuriye Tatlısı

Geleneksel lezzetimiz sütlü nuriye tatlısı ile sofralarınızı şenlendirmeye ne dersiniz? Pürtat Baklava farkı ile taptaze, lezzetli ve hafif baklavalar bir tık uzağınızda!

Sütlü Nuriye Tatlısı İle Baklava Keyfinizi İkiye Katlayın!

Hem sütlü tatlı hem baklava yemeyi mi seviyorsunuz? Bu iki lezzetin kesişim noktası olan sütlü nuriye bir yiyenin bir daha vazgeçemediği bir tatlı. Peki, bu tatlıyı bu kadar vazgeçilmez yapan ne? Bu tatlının sütten gelen hafifliği ve yumuşaklığı, yoğun fındık aroması ve kıtırı, yaz sıcaklarında içinizi serinleten dokusu sütlü nuriyeyi sizin için de vazgeçilmez kılacak!

Sütlü Nuriye Nasıl Yapılır?

Gelin birlikte, bu eşsiz lezzetin Pürtat Baklava sütlü nuriye tarifi farkıyla sofralarınıza taşınmasını adım adım ele alalım:

Öncelikle baklava ustaları baklava hamurunu yoğurur ve 40 kat incecik baklava yufkası açar.

Bu baklava yufkalarının arasına yoğun fındık eklenir.

Tüm katlar fındık ve incecik baklava yufkası ile buluşturulduktan sonra son katta baklava yağlanır ve kesilerek şekil verilir.

Hava şartlarına göre değişmek ile birlikte 160 ile 180 derece arası baklava fırınlarında üzeri altın sarısı oluncaya kadar pişirilir.

Pişen baklava dışarı çıkarılır ve sütlü şerbeti üzerine dökülür.

Baklava, şerbeti çekmesi için bekletilir.

Şerbeti çeken baklava taze taze reyonları süsler.

Müşterilerin telefon ve site aracılığıyla verdiği siparişler günlük yapılan taze baklavaların paketlenmesi ve kurye ile adrese teslim edilmesi ile sipariş süreci tamamlanır. Geriye Pürtat Baklava’nın özgün ve eşsiz lezzeti ile büyülenen müşteriler kalır!

İstanbul Sütlü Nuriye Sipariş

Eğer İstanbul’da yaşıyorsanız ve sütlü Nuriye sipariş etmek istiyorsanız hemen Pürtat Baklava’nın web sitesini ziyaret edebilir ya da telefon ile iletişime geçebilirsiniz. Adres bilgileriniz alındıktan sonra yoğunluğa göre baklava mümkün olan en kısa sürede adresinize teslim edilmektedir. Yaz sıcaklarında serinlemek, ekonomik fiyatlı hem sütlü hem de şerbetli tatlı lezzetinin bir araya geldiği bu eşsiz lezzet ile sofralarınızı şenlendirmek istiyorsanız Pürtat Baklava ile hemen iletişime geçin!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.