FPS Türü Oyunları Sevenlerin Yeni Gözdesi: Valorant

FPS Türü Oyunları Sevenlerin Yeni Gözdesi: Valorant

Oyun severler yeni oyunlara sürekli bir heyecanla yaklaşıyor. Bazı oyunlarda umduğunu bulamazken bazı oyunlardan ise kısa sürede zevk almaya başlıyor. Bu oyunlardan biri olan Valorant FPS türü oyun sevenlerin yeni gözdesi oldu.

Oyundaki asıl amaç rakip takımda fazla skor sahip olarak galibiyet elde etmek ancak oyun severler Valorant Points ile yeni kostümler almayı da çok seviyor. Kendi türüne ait bir jargonu olan FPS oyunlarda oyuncular sesli bir şekilde iletişim kurarak rakipleriyle mücadele edebiliyor. Her karakterin hitap ettiği farklı bir oyuncu oluyor ama Valorant oyunundaki karakterden en sık tercih edilenleri ise göze çarpıyor:

Jett

Raze

Sage

Reyna,

Cypher

İlgi Çekici Kostümler Tercih Sebebi Oluyor

Oyunun asıl oynanış mekanikleri haricinde tercih edilmesinin bir diğer sebebi olan oyun içi mağazada sunulan teçhizatlar sürekli yenileniyor. Farklı silah türlerini de barındıran oyunda karakterlerin kullandığı silahlar yükseltilebiliyor ya da kostümlerle yeni şekline kavuşuyor.

Hesabına Valorant Point yükleyen kullanıcılar bu kostümleri satın alabileceği mağazadan istediği an alış veriş yapabiliyor. Kendi tercihleriyle yeni bir görünüm kazanan oyuncular arasında kostümler maçlardan alınan keyfin artmasındaki etkenlerden yalnızca bir tanesi.

Uzak mesafe silahları ve yakın dövüş silahları olarak ayrılan silahlardan istediğini kullanan oyuncular isterse yeni bir bıçak kaplaması satın alarak farkını ortaya koyabiliyor.

Oyunda Yükselmenin Kolay Yolu: Hesap Satın Almak

Valorant oyunundaki oyuncular, maçlarda gösterdiği performanslara göre karşılaşma sonunda çeşitli ödüller, deneyim puanları ve rütbeler kazanıyor. Oyunda karşılaşmaları kazanarak yüksek seviyelere ulaşan oyuncular, oyun topluluğunda saygınlık kazanıyor. İstediği kostüme de Valorant Points satın al dedikten sonra sahip olan oyuncular göze de hitap ediyor.

Oyundaki hesabını geliştirmekle zaman kaybetmek istemeyenler de Valorant hesabı satın alarak yüksek seviyelerde bir hesaba kolaylıkla sahip olabiliyor. Kullanıcılar gamesatis.com sitesinde listelenen ilanlar arasından kendilerine göre bir ilan seçip satın alıp oyunu oynamaya devam edebiliyor. Uygun fiyatlara hesap satışı yapan gamesatis.com hesabını satmak isteyenlerin de alıcılara ulaşmasında güvenli bir ortam sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.