Eksiklere rağmen...

Eksiklere rağmen...


Aslında maçtan çok konuşulması gereken konular var Gaziantep Futbol Kulübü’nde.. Maç öncesi konsantrasyon kaybı yaşayan ve geleceği konusunda karamsar olan bir futbolcu topluluğu vardı. Çünkü, yönetim ve teknik ekipte bir türlü istikrarı sağlayamayan Gaziantep, yine değişim içinde. Ehh... Böyle bir ortamda üstelik 5 futbolcunun testi pozitif, kart cezalıları var. Ve bunla birlikte 18 kişilik kadroyu zar-zor kuran Pinto, en iyi şekilde motive etmiş takımını. Birde Mustafa Burak, Ökkeş ve Gürkan'ı bu kulübe kazandıran dönemin teknik adamına teşekkür etmek lazım. Ha şimdi bu oyunculara sahip çıkan çok olur ama, alt yapı uleması bir tek oyuncu dahi bulamadı 4 yıldır. Neyse konumuz bu değil. Sadece hatırlatmak istedim.
Bu eksiklere rağmen Gaziantep FK, Hatay'da haddini bilerek oynadı. Deplasman takımının ne yapması gerekiyorsa onu yaptı. Golünü de attı galibiyeti aldı. 58 puan 9. Sıra. Aslında bu takım daha iyi noktada olabilirdi. Kendi kendini frenlemese bu takım ilk 5 arasında yer alırdı.
Her şeye rağmen gelinen nokta ve alınan sonuç kötü değil. Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi ve ekibi bence bayrağı zirvede bırakıyor. Haa keşke tecrübe edindikleri bu sezon devam etseler. Tam başarı geleceği zaman yenilik yapılıyor. İşte bu doğru değil. Siyaset ve İşadamlarının uzak durmaması halinde bu günlük başarılarla avunuruz... Günü kurtarmaya devam.
Mehmet Büyükekşi, Mahsum Altunkaya ve Asbaşkan Müslüm Özmen büyük fedakarlık göstererek takım için önemli bir mesai harcadılar. Teşekkür etmek gerekir. Çünkü bu sezonun en rahat takımı Gaziantep Futbol Kulübü ise bu isimlerin büyük katkısı vardır. Artı, Sumudica’nın elini çekmediği bu süre içinde takımı ayakta tutan Pinto'ya da teşekkür etmek gerekiyor. Bu kadar engellere rağmen ve eksiklere rağmen 58 puan 9. Sıra büyük başarı...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.