Kesintisiz Enerjiye İhtiyaç Duyulan Her Alanda Emsa Jeneratör!

Kesintisiz Enerjiye İhtiyaç Duyulan Her Alanda Emsa Jeneratör!

Jeneratör ve alternatör üretiminde gerek kullandığı modern üretim teknikleri gerekse işinde uzman kadrosu ile Türkiye ve dünya enerji üretimi pazarında tedarikçi firma olarak başarılara imza atan Emsa Jeneratör, ilk jeneratör üretimini 1982 yılında yaptı. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren üretim tesisinin ardından bölgesel taleplere cevap vermek ve ihracat ağını genişletmek amacıyla 1995-1998 yılları arasında İstanbul Sancaktepe’de de bir fabrika kurdu. Son yıllarda yurt dışı ihra

Kesintisiz Enerjiye İhtiyaç Duyulan Her Alanda Emsa Jeneratör!

catları ile Türkiye’nin başarılı firmaları arasında yer alan Emsa Jeneratör, Eskişehir ve İstanbul’daki üretim tesisleri haricinde Ankara ve İzmir’de bulunan ofisleri ile Türkiye’nin nüfus yoğunluğu en fazla olan şehirlerinde de müşterileri için anında ulaşılabilecek noktalarda hizmet veriyor.

Kesintisiz Enerjiye İhtiyaç Duyulan Her Alanda Emsa Jeneratör!

Günümüzde apartmanlardan hastanelere, inşaat alanlarından marketlere kadar neredeyse her alanda kullanılan Emsa Jeneratör’ün ürün grupları arasında; dizel jeneratörler, mobil jeneratörler, ışık kuleleri, müşterilerin taleplerine göre geliştirilen senkron sistemler, araç içi-araç altı jeneratör gibi özel çözümler ve portatif jeneratörler bulunuyor. Tüm ürün grupları ile müşterilerinin ihtiyacının tam olarak giderilmesini amaçlayan Emsa Jeneratör, satış öncesi yer tespiti, satış sonrası jeneratör sistemlerinin kullanılacağı alana taşınması ve kurulum gibi konularda da teknik ekipleri ile müşterilerine ihtiyaç duydukları anda hizmet veriyor. Emsa Jeneratör’ün alanında uzman mühendisleri tarafından üretilen jeneratör sistemleri; modüler prensibe göre dizayn edilmiş, ses izolasyon kabinleri, uzaktan kontrol sistemleri, düşük yakıt seviyesi uyarı sistemi gibi özellikleri ile müşteriye hem güvenli hem de kolay kullanım imkanı sunuyor.

Alanında kendini ispatlamış AR-GE grubu ile  küresel anlamda yüksek hacimli dizel motor taleplerine cevap verirken maliyetlerin artmasına da tedbir olarak özel projeler geliştiren Emsa Jeneratör, bu projelerle de her zaman müşterilerinin yanında olduğunu gösteriyor.

Dünya jeneratör ve alternatör pazarında 6 kıtada ve 102 ülkede büyük satış anlaşmalarına imza atan Emsa Jeneratör, Türkiye’de  jeneratör sektöründe 40 yıllık birikim ve deneyimi ile her zaman insan odaklı yaklaşımının yanında kalite ve güvenlik konularında da taviz vermiyor. Emsa Jeneratör, jeneratör ve alternatör üretiminin yanında verdiği servis hizmetleri ile de satış öncesi ve sonrasında müşteri memnuniyetini esas alıyor. Konumlandırılacağı alana uygun jeneratör çeşitleri ile müşterilerinin özel taleplerine açık olan firma, satış öncesi yer ve güç tespiti, satış sırasında ulaştırma destek hizmetleri, satış sonrasında ise arıza destek ve bakım hizmetler ile müşterilerine 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Enerji sektöründeki yolculuğuna önce insan’ ilkesi ile yola çıkan Emsa Jeneratör, zaman içinde kurulan yeni fabrikalar, genişleyen kadrosu ve açıldığı yeni pazarlara rağmen ‘insan odaklı’ çalışma prensibi ile çizgisinden sapmadan yoluna devam ediyor. Çevre hassasiyeti ve müşteri memnuniyeti gibi konulara da büyük önem veren kuruluş, profesyonel üretim süreci ve sorunsuz teslimat gibi alanlarda da verdiği kaliteli hizmetler ile iç pazarda olduğu gibi dış pazarda da dinamiklerini koruyan bir şirket olmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.