Mu-Sa- A.ş

Mu-Sa- A.ş

Sıralamadaki önemli karşılaşma için Alanya’da Gaziantep.Pinto nihayet kulübede.Vetrih ve Jefferson geçen haftadaki sıkıntılı orta saha için şans buldu.Tosca’da formasına kavuştu.Güray cezalı.Ev sahibi son haftalarda hayli puan kaybetti.Gaziantep ise deplasmanda 9 maçtır kazanamıyor.
Alanyaspor hızlı başladı ama Gaziantep Muhammed ile erkende golle tanıştı.Asisst Jefferson’dan.Golden sonra iyi kapandı konuk ekip.Duran top şansını iyi kullanan Alanyaspor;Salih’in ortasında Mustafa’nın kafa vuruşu ile eşitliği yakaladı yirminci dakikaya giderken.
Ev sahibi sağ kanadından hayli zorladı rakibini.Kaleci Günay her zamanki gibi başarılı hamleler yaptı.İlk otuzda meşin yuvarlağı daha iyi kullanan Alanyaspor,kalesini savunan Gaziantep idi.
Giderek daha fazla rakip kaleye gitme şansı buldu Gaziantep.Duran top şansları yakaladılar.Maxsim’in girişimleri ile yakalanan fırsatlar kaleci Marafona ve direkler nedeni ile gole dönüşmedi.Ama yılmayan Maxsim yine harika bir pas çıkardı,Muhammed dokundu tabela yine değişti.
İlk bölüm bitmek üzere iken Goller adeta yağmur gibi yağdı.Duran top şansını Salih kullandı.Caulker kafa ile dokundu.Yine eşitlik var tabelada. Gaziantep emekle goller buluyor ama çok basit goller görüyor kalesinde.Bu bölümün starları Salih ve Muhammed oldu.
İkinci bölüme de baskılı başladı Alanyaspor.
Kaleci Günay; Berkan’ın kafa vuruşunda gole izin vermedi.Baskılı oyun sonuç verdi evsahibi için.Yine duran top,yine Salih,yine Mustafa Pektemek,yine kafa vuruşu,yine top ağlarda.Kaleci Günay çaresiz.
Skor avantajını yakalayan Alanyaspor oyunu kendi alanında kabul etmeye başlayınca Gaziantep’in sonuca ulaşamayan ataklarını izledik bir süre. Gaziantep teknik heyetinden bir önlem gelmeyince Salih oyunu istediği gibi yönlendirdi takımı adına.
Pinto’dan hamleler geldi son yirmiye giderken.Kenan oyunda.Jefferson’mu olmalıydı kenara gelen,işte o tartışılır.Konuk ekibin gol arayışları devam etti.Şutlar bir türlü kaleyi bulmadı.Final pasları da isabetli olmadı.
İki teknik adamdan da değişiklikler geldi son on dakikaya girerken.
Ofsayt nedeniyle sayılmayan karşılıklı goller ve Pinto’nun ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kart son dakikalara damga vurdu.
Alanyaspor böylelikle haftalar sonra
Mu-Sa A.Ş. işbirliği ile kazandı,Gaziantep onuncu deplasman maçından da boynu bükük ayrıldı.
Sinyor Pinto; Miranda ısrarınız, Oğuz’’u paslandırmanız zarar vermeye başladı. Orta sahayı boşaltan oyuncu tercihleriniz iyi olmadı. Farkında mısınız bilmiyorum ama Kartlarınız çoğaldı Sumudica’ya benzemeye başladınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.