Alanyaspor 3-2 Gaziantep FK maçı CANLI anlatım...Alanyaspor 3-2 Gaziantep FK Maç Sonucu

Alanyaspor 3-2 Gaziantep FK maçı CANLI anlatım...Alanyaspor 3-2 Gaziantep FK Maç Sonucu
Alanyaspor 2-2 Gaziantep FK İlk Yarı SonucuGol (0-1 Gaziantep FK Muhammed Demir Dk.06-Dk.41)Gol [1-1] (Aytemiz Alanyaspor Mustafa Pektemek Dk.18 Dk.53 Steve Caulker Dk.45+1

Maç Tamamlandı [3-2]Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Aytemiz Alanyaspor: 3 - Gaziantep FK: 2
90'
Sarı Kart (Aytemiz Alanyaspor)Aytemiz Alanyaspor takımında Marafona hakem Suat Arslanboğa tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
90'
Ofsayt ( Gaziantep FK)Rakip yarı alanın ortalarında Kenan Özer topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.
90'
Ofsayt (Aytemiz Alanyaspor)Rakip ceza sahasının yayında Adam Bareiro topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.
90'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Alexandru Maxim Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
90'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.
90'
Faul (Aytemiz Alanyaspor)Efkan Bekiroğlu - Kenan Özer mücadelesinde hakem, Aytemiz Alanyaspor yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede Gaziantep FK lehine faul kararı veriyor.
90'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Günay Güvenç ile ceza sahasının çaprazından serbest vuruş kullanacak.
90'
Faul (Aytemiz Alanyaspor)Roderick Miranda, Ceyhun Gülselam tarafından faulle durdurulduğu için Gaziantep FK ceza sahasının çaprazından serbest vuruş kullanacak.
90'
Serbest Vuruş (Aytemiz Alanyaspor)Rakip ceza sahasının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Aytemiz Alanyaspor adına Marafona kullanacak.
90'
Faul (Gaziantep FK)Kenan Özer - Ceyhun Gülselam mücadelesinde hakem, ceza sahasının hemen önündeki bir noktada Aytemiz Alanyaspor lehine faul kararı veriyor.
90'
İsabetsiz Orta (Aytemiz Alanyaspor)Sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden Efecan Karaca ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
90'
Sarı Kart (Aytemiz Alanyaspor)Aytemiz Alanyaspor takımında Steven Caulker, sarı kart görüyor.
90'
Oyuna Girme (Aytemiz Alanyaspor)Aytemiz Alanyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Mustafa Pektemek çıkıyor ve yerine Efkan Bekiroğlu oyuna giriyor.
90'
Oyuna Girme (Aytemiz Alanyaspor)Aytemiz Alanyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Davidson çıkıyor ve yerine Adam Bareiro oyuna giriyor.
86'
İsabetsiz Orta (Aytemiz Alanyaspor)Aytemiz Alanyaspor takımından Salih Uçan sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
86'
Korner (Aytemiz Alanyaspor)Aytemiz Alanyaspor, Salih Uçan ile köşe vuruşu kullanıyor.
86'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında oyuncu değişikliği; Muhammet Demir oyundan çıkarken Bilal Başacıkoğlu oyuna giren isim.
86'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Pawel Olkowski çıkıyor ve yerine Oğuz Ceylan oyuna giriyor.
84'
İsabetsiz Orta (Aytemiz Alanyaspor)Aytemiz Alanyaspor takımından Juanfran sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
84'
Serbest Vuruş (Aytemiz Alanyaspor)Aytemiz Alanyaspor, Berkan Kutlu ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
84'
Faul (Gaziantep FK)Furkan Soyalp ile Efecan Karaca arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Furkan Soyalp.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Aytemiz Alanyaspor takımı oyuna başlayacak.
83'
İsabetli Şut (Aytemiz Alanyaspor)Sol kanatta topla buluşan Ceyhun Gülselam, kaleyi çaprazdan gören bir noktadan kaleye şut çekiyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor.
82'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Alexandru Maxim kullanacak.
82'
Faul (Aytemiz Alanyaspor)Davidson ile Alexandru Maxim arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Davidson. Taç çizgisine yakın bir bölgede Gaziantep FK takımı oyuna başlayacak.
81'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Amedej Vetrih çıkıyor ve yerine Furkan Soyalp oyuna giriyor.
81'
Faul (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Amedej Vetrih faul yapıyor. Gaziantep FK yarı alanının ortalarında kaleye uzak mesafede faul yapılan oyuncu Ceyhun Gülselam.
81'
Oyuna Girme (Aytemiz Alanyaspor)Aytemiz Alanyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Manolis Siopis çıkıyor ve yerine Ceyhun Gülselam oyuna giriyor.
78'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımı Nouha Dicko ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Nouha Dicko tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
77'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Nouha Dicko sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
75'
Ofsayt (Aytemiz Alanyaspor)Rakip ceza sahasının dışında kaleyi karşıdan gören bir noktada Efecan Karaca için ofsayt bayrağı kalkıyor.
73'
Oyuna Girme (Aytemiz Alanyaspor)Aytemiz Alanyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Khouma Babacar çıkıyor ve yerine Efecan Karaca oyuna giriyor.
71'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında oyuncu değişikliği; Jefferson Nogueira oyundan çıkarken Kenan Özer oyuna giren isim.
69'
İsabetli Şut (Gaziantep FK)Jefferson Nogueira, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Marafona kurtarıyor.
69'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında, orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Alin Tosca.
69'
Faul (Aytemiz Alanyaspor)Alin Tosca, orta yuvarlağa yakın bir noktada Khouma Babacar tarafından faule maruz kalıyor.
68'
İsabetsiz Şut (Aytemiz Alanyaspor)Mustafa Pektemek önemli bir gol poziyonunu değerlendiremiyor. Ceza sahası sağ iç çaprazından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
65'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Bu dakikada Gaziantep FK takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.Şutu çeken isim Alexandru Maxim
64'
Korner (Aytemiz Alanyaspor)Salih Uçan ile Aytemiz Alanyaspor takımı köşe vuruşu kullanacak.
64'
Engellenen Şut (Aytemiz Alanyaspor)Salih Uçan rakip ceza sahasına girmeden şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
60'
Ofsayt (Gaziantep FK)Nouha Dicko rakip ceza sahasının dışında kaleyi karşıdan gören bir noktada topla buluşuyor ancak öncesinde yardımcı hakem ofsaytı işaret ediyor.
59'
İsabetsiz Orta (Aytemiz Alanyaspor)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Davidson ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
58'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Alin Tosca ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
56'
İsabetsiz Şut (Aytemiz Alanyaspor)Bu dakikada Aytemiz Alanyaspor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Khouma Babacar
56'
İsabetsiz Orta (Aytemiz Alanyaspor)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Juanfran ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
55'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Alexandru Maxim sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
55'
Korner (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile köşe vuruşu kullanıyor.
53'
Asist (Aytemiz Alanyaspor)Golün asistini yapan isim Salih Uçan.
53'
Gol [3-2] (Aytemiz Alanyaspor)GOL! Mustafa Pektemek Aytemiz Alanyaspor takımını öne geçiren golü atıyor.
53'
Korner (Aytemiz Alanyaspor)Salih Uçan ile Aytemiz Alanyaspor takımı köşe vuruşu kullanacak.
51'
Serbest Vuruş (Aytemiz Alanyaspor)Aytemiz Alanyaspor takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Aytemiz Alanyaspor adına Giorgos Tzavellas kullanacak.
51'
Faul (Gaziantep FK)Mustafa Pektemek, Amedej Vetrih tarafından faulle durdurulduğu için Aytemiz Alanyaspor yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.
50'
İsabetli Şut (Aytemiz Alanyaspor)Manolis Siopis, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor.
50'
İsabetli Şut (Aytemiz Alanyaspor)Aytemiz Alanyaspor takımından Berkan Kutlu tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.
49'
İsabetsiz Orta (Aytemiz Alanyaspor)Aytemiz Alanyaspor takımından Khouma Babacar sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
48'
Engellenen Şut (Aytemiz Alanyaspor)Mustafa Pektemek önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktada topla buluşan Mustafa Pektemek tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
46'
Serbest Vuruş (Aytemiz Alanyaspor)Aytemiz Alanyaspor takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Aytemiz Alanyaspor adına Manolis Siopis kullanacak.
46'
Faul (Gaziantep FK)Manolis Siopis, Jefferson Nogueira tarafından faulle durduruluyor. Aytemiz Alanyaspor, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.

2.Yarı Başladı [2-2]Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

1. Yarı Tamamlandı [2-2]Maçın ilk yarısı 2-2 sonuçlanıyor
45'
Asist (Aytemiz Alanyaspor)Golün asistini yapan isim Salih Uçan.
45'
Gol [2-2] (Aytemiz Alanyaspor)GOL! Skora 2 - 2 eşitlik geldi. Aytemiz Alanyaspor, Steven Caulker ile aradığı golü buldu.
45'
Serbest Vuruş (Aytemiz Alanyaspor)Aytemiz Alanyaspor, Salih Uçan ile korner bayrağına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
45'
Faul (Gaziantep FK)Alexandru Maxim – Juanfran mücadelesinde hakem, korner bayrağına yakın bir noktada Aytemiz Alanyaspor lehine faul kararı veriyor.
45'
Serbest Vuruş (Aytemiz Alanyaspor)Aytemiz Alanyaspor takımının yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Juanfran geçiyor.
45'
Faul (Gaziantep FK)Yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada Juanfran, Roderick Miranda tarafından faule maruz kalıyor.
44'
Serbest Vuruş (Aytemiz Alanyaspor)Aytemiz Alanyaspor, Francois Moubandje ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
44'
Faul (Gaziantep FK)Taç çizgisine yakın bir yerde Davidson, Pawel Olkowski tarafından faule maruz kalıyor.
41'
Asist (Gaziantep FK)Alexandru Maxim, gol pasını veren isim.
41'
Gol [1-2] (Gaziantep FK)GOL! Muhammet Demir takımını öne geçiren golü atıyor.
40'
İsabetsiz Orta (Aytemiz Alanyaspor)Aytemiz Alanyaspor takımından Mustafa Pektemek sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
37'
Serbest Vuruş (Aytemiz Alanyaspor)Aytemiz Alanyaspor, Marafona ile serbest vuruş kullanacak.
37'
Faul (Gaziantep FK)Ceza sahası içerisinde Gaziantep FK takımında Papy Djilobodji faul yapıyor. Faul yapılan oyuncu Marafona. Aytemiz Alanyaspor oyuna serbest vuruşla başlayacak.
37'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sol çaprazdan Alexandru Maxim ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
37'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Alexandru Maxim geçiyor.
36'
Faul (Aytemiz Alanyaspor)Taç çizgisine yakın bir yerde Alexandru Maxim, Salih Uçan tarafından faule maruz kalıyor.
35'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Alexandru Maxim ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
35'
Korner (Gaziantep FK)Alexandru Maxim ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak.
35'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Alexandru Maxim ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
35'
Korner (Gaziantep FK)Alexandru Maxim ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak.
35'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Alexandru Maxim sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
35'
Korner (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile köşe vuruşu kullanıyor.
34'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Kevin Mirallas, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
34'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Kevin Mirallas kullanacak.
33'
Faul (Aytemiz Alanyaspor)Francois Moubandje ile Kevin Mirallas arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Francois Moubandje. Ceza sahası yayına yakın bir noktadan Gaziantep FK takımı oyuna başlayacak.
31'
İsabetsiz Orta (Aytemiz Alanyaspor)Aytemiz Alanyaspor takımından Khouma Babacar sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
25'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Rakip ceza sahasının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Papy Djilobodji kullanacak.
25'
Faul (Aytemiz Alanyaspor)Mustafa Pektemek ile Alexandru Maxim arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Mustafa Pektemek. Ceza sahası sol çağrazından Gaziantep FK takımı oyuna başlayacak.
22'
İsabetsiz Şut (Aytemiz Alanyaspor)Ceza sahası içinde topla buluşan Mustafa Pektemek, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
22'
İsabetli Şut (Aytemiz Alanyaspor)Ceza sahası içinde topla buluşan Khouma Babacar, altıpas üzerinden kaleye şut çekiyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor.
21'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Bu dakikada Gaziantep FK takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Muhammet Demir
18'
Asist (Aytemiz Alanyaspor)Salih Uçan, gol pasını veren isim.
18'
Gol [1-1] (Aytemiz Alanyaspor)GOL! Skora 1 - 1 eşitlik geldi. Aytemiz Alanyaspor, Mustafa Pektemek ile aradığı golü buldu.
18'
Korner (Aytemiz Alanyaspor)Salih Uçan ile Aytemiz Alanyaspor takımı köşe vuruşu kullanacak.
17'
Engellenen Şut (Aytemiz Alanyaspor)Aytemiz Alanyaspor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından Khouma Babacar tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
17'
Serbest Vuruş (Aytemiz Alanyaspor)Rakip ceza sahasının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Aytemiz Alanyaspor adına Salih Uçan kullanacak.
17'
Faul (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Amedej Vetrih faul yapıyor. Ceza sahasının önündeki bir noktada faul yapılan oyuncu Salih Uçan.
17'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan Kevin Mirallas ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
17'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Kevin Mirallas ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
16'
Sarı Kart (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Kevin Mirallas hakem Suat Arslanboğa tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
16'
Sarı Kart (Aytemiz Alanyaspor)Aytemiz Alanyaspor takımında Giorgos Tzavellas, sarı kart görüyor.
15'
Faul (Aytemiz Alanyaspor)Nouha Dicko, taç çizgisine yakın bir noktada Giorgos Tzavellas tarafından faule maruz kalıyor.
14'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Alin Tosca sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
12'
İsabetsiz Şut (Aytemiz Alanyaspor)Khouma Babacar altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
12'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Alin Tosca kullanacak.
12'
Faul (Aytemiz Alanyaspor)Alin Tosca, Khouma Babacar tarafından faulle durduruluyor. Gaziantep FK, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.
6'
Asist (Gaziantep FK)Golün asistini yapan isim Jefferson Nogueira.
6'
Gol [0-1] (Gaziantep FK)GOL! Muhammet Demir Gaziantep FK takımını öne geçiren golü atıyor.
3'
İsabetsiz Orta (Aytemiz Alanyaspor)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Juanfran ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
3'
İsabetsiz Orta (Aytemiz Alanyaspor)Sol kanatta rakip yarı alanın ilk metrelerinden Giorgos Tzavellas ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
3'
Serbest Vuruş (Aytemiz Alanyaspor)Orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Aytemiz Alanyaspor adına Giorgos Tzavellas kullanacak.
3'
Faul (Gaziantep FK)Orta saha çizgisine yakın bir noktada Berkan Kutlu, Amedej Vetrih tarafından faule maruz kalıyor.
1'
İsabetsiz Şut (Aytemiz Alanyaspor)Davidson rakip ceza sahasına girmeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
1'
Maç BaşladıHakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.