Gaziantep'in Sultanları!

Gaziantep'in Sultanları!
Futbolda Gaziantep FK ile süper ligteyiz.Beko Basketbol Süper Liginde Emperial Halı Gaziantep ile parkelerdeyiz.Voleybol'da ise Sultanlar ligine çıkmak için sadece üç maç ve iki galibiyet kadar yakınız.

Haberiniz var mı ?

Geçtiğimiz hafta Bursa'da oynanan playoff maçlarında İBB, KSK ve Bolu Belediyespor'u üç maçta sadece tek set vererek İzmir'deki final maçlarına bileti aldı.
Şimdi finallerde Kalecik, Bolu Belediye ve Edremit Belediye ile oynayacak.
Ben inanıyorum, bu takım İzmir'de rakiplerini önce parkeye çivileyecek, sonra denize dökecek ve Kordon'da zaferi kutlayıp bayrağı dikecek.
Sonrası mı ;
Guidetti'li, Haak, Hakcley, Rasic, Cansu, Kübra, Maya ve Zehra'lı Vakıfbank.
Eda, Vargas, Mihajloviç, Aylin, Naz ve antrenör Terziç yönetiminde Fenerbahçe.
Melisa, Simge, Boskoviç, Hande, Jordan, Fatma ve Elif'li Eczacıbaşı'nı önümüzdeki yıl Karataş'ta izlemek ne harika olur değil mi ?


Şimdi gelelim Adam Voleybol takımına.

Takımın adı İdris ve Hatice Bilginsoy'un Organize sanayideki şirketlerinin isminden geliyor.
Yani Adam Kumaş ve Tekstil'den geliyor.
Kulüp başkanı Hatice ve İdris Bilginsoy'un eşi ile birlikte bir hayalleri var. Gaziantep'te kuracakları takımla Vakıfbank, Fenerbahçe, Eczacıbaşı gibi filenin Sultanlarını bu şehre getirmek, bu şehrin kızlarına, bu şehrin dört tane üniversitesinde okuyan 100 bin öğrenciyi parkelere ve Karataş'a taşımak.
Bunu da kısa sürede hayatiyete geçirmek geçtiğimiz yıl Mardin Büyükşehir Başakspor ligten çekilince onun yerine 1. Ligten başlamak için iki idealist birlikte hayallerini geçirmek için kollarını sıvadılar. Takımın başına Gaziantepli tecrübeli ve Voleybol liglerini çok iyi bilen Şükrü hocayı getirdiler. Kısa sürede iyi bir takım kurdular. İlk yıllarında aldıkları başarılı sonuçlarla 20 kişiden, iki binli taraftar topluluğunu salona getirdiler. Şehreküstü'de yani şehrin dışında küçük ama adı büyük Talat Özkarslı salonunda başlayan hikaye şimdi İzmir'de finallere kadar taşındı. Şimdi Vakıfbank, Fenerbahçe, Eczacıbaşı, Guidetti, Terziç, Motta ve diğerleri iki galibiyet ötede.
Teşekkürler İdris ve Hatice Bilginsoy liglerde, playofflarda oynadığınız, finallerde karşılaşacağınız takımların hepsinin adları ve kasaları belediye.
Ama sizin arkanızda ne belediye, ne sponsorlar, ne bu şehrin destekleri var.
Pandemi ortamda kısa sürede böyle bir takım yaratmak, finale çıkmak, yatırım yapmak Sizin şirketiniz Adam, Takımınız Adam sizler ise ailenizden, işinizden maddi, manevi büyük zaman ve paralar harcayarak bu şehre yıllar sonra yeniden voleybol zevkini yaşattığınız için Adamsınız.
Varsın, sizi görmesinler.
Varsın, sizi duymasınlar.
Varsın, size ne yapıyor bunlar desinler.
Bir gören var, bir duyan var.
Makineyi, arsayı, fabrikayı, ham maddeyi herkes alabilir.
Ama hayalleri sıradan adamlar satın alamaz.


O zaman ;

Geleceğe çok fazla bakmayın. Sadece yarına bakın. Her seferinde yarın kazanabilirmisin ?
Cevabınız evetse, bir seçeneğin var ve yarın kazanacaksın demektir.
Ben İzmir için inanıyorum..
Ya sizler ?
Bu arada meslektaşım ve takımın sportif basın her tarafa koşturan Sedat Torun ile Voleybol İl Temsilcimiz sevgili dostum parkelerin uzmanı Behzat Şencay hocamada yürekten tebrikler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.