Kripto Para Borsasına Ulaşılamıyor...Thodex üyeleri şokta! Bir anda kapandı, suç duyuruları başladı

Kripto Para Borsasına Ulaşılamıyor...Thodex üyeleri şokta! Bir anda kapandı, suç duyuruları başladı
Dünyada popüler yatırım araçları arasına hızlı şekilde giren kripto para birimlerine ilgi her geçen gün artıyor. Küresel çapta hizmet veren kripto para borsaları yanı sıra ülkemizde lokal olarak hizmet veren uygulamalar da bulunuyor. Türkiye'de hizmet veren Thodex'e ilişkin de gelişme yaşandı. Dün akşamdan bu yana işlem yapılamayan kripto para borsasına üye olanlar suç duyurusunda bulunmaya başladı.

2 trilyon doları aşan günlük hacmiyle milyarlarca kişi tarafından takip edilen kripto paralar ülkemizde hızla yayıldı. Birçok kuruluş tarafından alım-satıma aracılık edilirken son günlerde kripto paraların vergilendirilmesine yönelik çalışmalar olduğu da ortaya çıktı. Bu durumu avantaja çevirmek isteyenler Türkiye dışında hizmet veren kripto para borsalarına cüzdanlarını taşımaya başlarken ülkemizdeki bazı kripto para piyasalarında da alım-satım yaparken sorunlar ortaya çıkmaya ve yatırımcıların zarar etmesi durumları meydana geldi.

YERLİ KRİPTO PARA BORSASI SİSTEMLERİNİ KAPATTI

2017 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren Thodex kripto para borsası yaptığı açıklama ile işlemlerini durdurdu. Dün akşam saatlerinden bu yana işlem yapılamayan sitenin bir anda kapatılması tepkilere neden oldu.

Thodex’ten yapılan açıklamaya göre bir kuruluşun şirkete yatırım yapmak istemesi nedeniyle tekliflerin değerlendirilme aşamasına geçildiği belirtildi. Açıklamada, devir işlemleri tamamlanana kadar kripto para alım ve satımına yönelik işlemlerin durdurulduğu, devir sürecine kadar ise kullanıcıların bilgilendirileceği, internette yer alan olumsuz haberlere ise itibar edilmemesi gerektiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.