Beğensenizde, Beğenmesenizde..

Beğensenizde, Beğenmesenizde..

51 puan 6. sıra… İlk 5 için aslında şans devam ediyor… Gaziantep Futbol Kulübü için hedeften sapma yok. Kim ne derse desin, bu takım aslında ilk 5’i hatta yukarıları dahi hak ediyor. Bu sezon, Sumudica krizinden sonra keramet Sumudica’da olmadığını kanıtlayan takım kazanmayı sürdürüyor. Bugün, 51 puanla 6. sırada olmak öyle küçümsenecek bir başarı değil.
Fenerbahçe karşılaşmasından sonra hakemlerin hataları, yöneticilerin feryatlarıyla hakem camiasında fayda etmemiş olacak ki, Kasımpaşa maçında da aynı senaryoları yaşadık. Hakemlerin verdikleri ve vermedikleri kararlar takımın puan kazanmasında etkili oldu.
Kasımpaşa maçında bir kez daha görüldü ki, Gaziantep Futbol Kulübü kendisi gibi oynarsa, kazanıyor. Yetir ki, teknik hata yapılmasın. Maçın ikinci yarısında ortaya konulan performans bence Gaziantep adına iyiydi. Ama, teknik direktör Pinto’nun olmaması, tribünde bulunması büyük eksiklikti. Taşların yerli yerine oturması zaten bu başarının bir parçası. Kasımpaşa maçından alınan puan, ikinci yarıda oynanan futbol ilerisi için beni umutlandırdı. Bu takım, biraz daha diri, canlı olur ve kollektif futbolunu sahaya yansıtmaya devam ederse, üstelik birde deplasmanda bir iki galibiyet getirebilirse neden olmasın? Bu şehir ilk 5’te Avrupa’ya gidebilir.
Pinto, Alanya karşılaşmasında çıkabileceği en iyi ekiple sahaya çıkarak, bu deplasmanda şeytanın bacağını kıracağına inanıyorum. Tosca’nın dönüşü, Papy’nin savunmada yeniden görev alışı, orta sahada eksiklerin giderilmesi, Muhammet Demir’in takıma katılması aslında dama taşlarını tamamladı. Durum böyle olunca Gaziantep, kazanmaya devam eder. Bu takım ne olursa olsun, ilk 5’te yer alacaktır. Birde bu takımın kilit isimleri var. Maxim gibi, Dicko gibi ve Günay gibi.. Bu isimleri bir kaç kişi daha ekleyebiliriz. Mesala Kenan, mesala Mirallas.. Bunlar gününde olunca, topla iyi hamleler yapınca takım kazanıyor. Kasımpaşa maçında da öyle oldu.
Şimdi gelelim bulunduğumuz konuma. Bazıları, yaverlik yapmak için bu hedefe ve gelinen noktaya inanmıyor ama, beğensenizde, beğenmesenizde ortada başarı var. Puan tablosunu silme şansımız yok...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.