Tesettür Mayo

Tesettür Mayo

Muhafazakâr bayanların tercihi tesettür mayo vücudun el, ayak ve yüz dışında yerleri kapatmaktadır. Erkeklerde ise diz altından göbeğe kadar uzanır. Çok farklı tarz, model ve renklerde üretimi yapılmaktadır. Diğer yandan güneşe karşı alerjik bünyeye sahip kişiler tarafından da kullanılır. Bol kesimli, vücudun tüm hatlarını örten şekilde tasarlanmaktadır. Geçmiş yıllarda çok fazla seçenek sunulmadan satışı yapılan ürün günümüzde birçok çeşitliliğe sahiptir.

Tesettür Mayo Çeşitleri

Su tutmayan, mayoyu vücuda yapıştırmayan modelleri fazla rağbet görmektedir. Modern ve klasik anlamda tasarlanır. Birçok alternatifli özellikleri bulunmaktadır. Bronzlaştırıcı ve güneşten koruyucu etkileri bulunan tesettür mayo çeşitleri merak edilenler arasındadır. Diğer yandan bu mayolar hızlı kurumaktadır. Kullanıcıya kesinlikle rahatsızlık hissi vermez ve su tutmaz. İnsan vücudunda ağırlık yapmamaktadır.

Kaymaz ve suya temasa uygun kumaşlardan imal edilenleri bulunur. Bu mayolar genellikle 3 kısımdan oluşmaktadır. Bone saçları kapatmak için kullanılır. Alt ve üst mayo da vücudu örtmek amacıyla giyilmektedir. Haşema ve taytlı modellerde çok talep görürler. Çok fazla çeşit ve uygun fiyatlı modelleri https://www.dagi.com.tr/tesettur-mayo-modelleri sayfasından rahatlıkla bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.