Komedi, Tiyatro, figuran!

Komedi, Tiyatro, figuran!

39. dakika Maksim ortalıyor, Papy yükselip penaltı noktasına indiriyor ve Dico golü atıyor. Mete Kalkavan kolunu yarı kaldırıp orta noktayı gösteriyor. Serkan Ok golü verip orta çizgiye doğru koşuya başlıyor. Sonra sanki birden ilahi bir ses geliyor Kalkavan elini indiriyor, Ok koşuyu kesiyor ve buz gibi gol iptal ediliyor.
Bırakın yediğimiz golleri, iki metreden kaçırdıklarımızı, çizgiden çıkarılanları hepsini atın çöpe. Böyle bir golü Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın, Trabzonun iptal edebilirler mi ?
Eden hakemleri bir daha sahaya çıkartırlar mı ?
Ağzına düdük, eline bayrak verirler mi ?
Yaşım 55 , 13 yaşından 33 yaşına kadar top oynadım, 25 yıldır yazarım, yorumlarım, izlerim, deplasman, kamp, turnuva, dünya, avrupa kupası , uefa elemelerini, ligi, kupayı takip ederim, yorumlarım. Böyle bir gol iptal olmaz. Hadi biz zirve yarışı yapsak, yada altlarda boğuşsak ne olur du ?
Yani bazıları futbolun dışından bir şekilde gelip, başkan, yönetici olurken, bizim elimize kalemi, mikrofonu hasbelkader vermediler.
Onun için bu şehrin takımlarını, teknik adamlarını, futbolcularını, alt yapılarını, üst yapılarını, transfer politikalarını, yönetim profillerini yazıp, çizip, eleştiriler yapıyorum.
Bu şehir bana kalemi bu memleketin takımının hakkını yedirme diye verdi, yerel gazete, tv'ler yetmedi zamanında ulusal sabah, fotomaç, lig tv ve şimdi TRT GAP.
Onun için başta başkan, yöneticiler ve bu takımın emanetçileri bu rezalete, kıyıma çak yapmak yerine tak yapacaklar ve Fenerbahçe bizi yenemezse lig üstte bitecekti, ligi bitirmemek için bizi bitirdileri üst perdeden seslendirecekler.
Bu ülkede futbol sadece dört büyüğün oynadığı Ali Koç'un, Mustafa Cengiz'in, Çebi'nin, Ağaoğlu'nun, şimdilerde sesi çıkmayan Terim, Albayrak, Sergen ve Emre'nin çadır tiyatrosu bizlerinde figuran olarak rol aldığı bir sahne değil.
O zaman siz otel çıkışında çak yapmaya devam ederseniz, onlarda size tak yapmaya devam ederler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.