Sinyor “Sevinin..” Dedi..!

Sinyor “Sevinin..” Dedi..!

Uzunca bir tatilden dönen Gaziantep,bu yıl kötü sonuçlar alan Başakşehir’i ağırladı.İki takımda hayli eksik.Gaziantep’te Kana,Jefferson,Muhammed,Sousa,Tosca yok.Pinto tribünde,Djilobodji çimende.Konuk ekipte Caicara,Bolingoli,Hasan Ali evde kalmış.Gaziantep evinde kral,Başakşehir deplasmanda kayıp.
Meşin yuvarlağı daha iyi kullanan konuk ekip oyunu hemen rakip alana yıktı ve devam etti.İlk çeyrekte pozisyonda buldular Guilano ile ama kaleci Günay başarılı.Oyunu kendi alanında kabul edip rakibin pas hatalarını değerlendirmeye çalışan ev sahibi,çıkarken çok pas hatası yaptı.
Başakşehir rakip sahada daha çok bulunmaya ve çok sayıda isabetli pas yapmaya devam etti.Özellikle Guilano ve Tolga atakları sürükleyenlerdi.Başta Djilobodji olmak üzere defans hattı rakibe şut şansı vermemekte başarı idi.Maxsim sıkı kontrol altında olunca oyun kurma konusunda da yeterli olamadı Gaziantep.Oyun sık sık fauller ve ofsyatlarla durdu.
İlk defa hızlı çıkma şansı bulan Gaziantep, Ponck’un Mirallas’a darbesini hakem Abdülkadir Bitigen VAR’la penaltı kararı verdi.Maxsim takımını öne geçirdi vuruşu ile.
Golden sonra da Başakşehir pozisyon üretme fırsatı bulamasada oyunun kontrolunu elinde tutmaya devam etti.Çok sayıda duran top şansı da buldu.Ama Gaziantep tüm futbolcuları ile kalesini harika savundu.

İlk perdenin özeti;oyun Başakşehir,gol Gaziantep.

İkinci bölüm de aynı görüntülerle başladı ve devam etti.Fakat Gaziantep rakip sahada daha çok hızlı atak şansı buldu.Ve ikinci golde öyle geldi.Sağdan kaçan Mirallas’tan harika pas ceza sahasına,Maxsim’den klas vuruş,fark iki.Kaleci Volkan çaresiz.
Hiç beklemediği halde iki farklı geriye düşen Başakşehir var gücüyle saldırdı.Günay’ın koruduğu kaleyi adeta ablukaya aldı.Demba ba müsait bir pozisyonu dışarı atınca Pinto tribünde derin bir “Ohh..” çekti.
Başakşehir’in baskısı artıkça başta defansın sigortası Djilobodji olmak üzere tüm Gaziantep’li futbolcuların savunma içgüdüsü tavan yaptı.Aykut Kocaman’dan hücum oyuncuları,Pinto’dan skoru koruma adına defans oyuncuları değişiklikleri geldi.
İki takımında gol atma fırsatları bulduğu son çeyrekte gol izleyemedik ve Gaziantep iki farklı kazanmayı bildi.
Oyun gösterdi ki;Djilobodji ve Mirallas varsa oynarlar kardeşim.Maxsim’in eski günlere dönüş sinyalleri harika idi.
Özetle..Sinyor “Sevinin..” dedi..!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.