Canlı İzle...Gaziantep FK 2-0 Medipol Başakşehir (Canlı Anlatım)

Canlı İzle...Gaziantep FK 2-0 Medipol Başakşehir (Canlı Anlatım)
Gaziantep FK 1-0 Medipol Başakşehir İlk Yarı SonucuGol:Gaziantep Fk Alexandru Maxim P Dk:32,Alexandru Maxim Dk:52

88'
İsabetsiz Orta (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımından Youssouf Ndayishimiye sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
87'
İsabetsiz Orta (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımından Deniz Türüç sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
87'
Serbest Vuruş (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Giuliano.
87'
Faul ( Gaziantep FK)Orta yuvarlağa yakın bir noktada Gaziantep FK takımında Zvonimir Kozulj faul yapıyor.
86'
Ofsayt (Medipol Başakşehir)Mahmut Tekdemir ofsayta yakalanıyor.
85'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Roderick Miranda kullanacak.
85'
Faul (Medipol Başakşehir)Enzo Crivelli ile Papy Djilobodji arasındaki mücadele hakem tarafından faulnedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Enzo Crivelli.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Gaziantep FK takımı oyuna başlayacak.
84'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında oyuncu değişikliği; Kenan Özer oyundan çıkarken Mirza Cihan oyuna giren isim.
84'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Amedej Vetrih çıkıyor ve yerine Zvonimir Kozulj oyuna giriyor.
83'
İsabetsiz Şut (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımından Carlos Ponck şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
83'
İsabetsiz Orta (Medipol Başakşehir)Tolga Ciğerci ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
82'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Papy Djilobodji ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
81'
İsabetsiz Orta (Medipol Başakşehir)Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Danijel Aleksic ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
81'
İsabetsiz Orta (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımından Edin Visca sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
79'
Ofsayt (Gaziantep FK)Rakip ceza sahasının yayında Kenan Özer topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.
79'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Günay Güvenç ile rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
79'
Faul (Medipol Başakşehir)Enver Cenk Şahin, Tolga Ciğerci tarafından faulle durdurulduğu için Gaziantep FK ceza sahasının hemen dışındaki bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
78'
İsabetsiz Orta (Medipol Başakşehir)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Deniz Türüç ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
78'
Korner (Medipol Başakşehir)Deniz Türüç ile Medipol Başakşehir takımı köşe vuruşu kullanacak.
78'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Alexandru Maxim çıkıyor ve yerine Enver Cenk Şahin oyuna giriyor.
77'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında oyuncu değişikliği; Kevin Mirallas oyundan çıkarken Güray Vural oyuna giren isim.
76'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sol kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Alexandru Maxim ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
76'
İsabetsiz Orta (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımından Danijel Aleksic sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
75'
Engellenen Şut (Medipol Başakşehir)Bu dakikada Medipol Başakşehir takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut defansın araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Nacer Chadli
75'
İsabetsiz Orta (Medipol Başakşehir)Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Edin Visca ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
75'
İsabetsiz Orta (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımından Deniz Türüç sol kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
74'
İsabetsiz Orta (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımından Mahmut Tekdemir sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
73'
İsabetsiz Orta (Medipol Başakşehir)Sağ çaprazdan Danijel Aleksic ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
73'
Serbest Vuruş (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Danijel Aleksic.
73'
Oyuna Girme (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Cemali Sertel çıkıyor ve yerine Nacer Chadli oyuna giriyor.
73'
Faul (Gaziantep FK)Junior Morais – Deniz Türüç mücadelesinde hakem, taç çizgisine yakın bir noktada Medipol Başakşehir lehine faul kararı veriyor.
72'
İsabetsiz Orta (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımından Youssouf Ndayishimiye sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
72'
Korner (Medipol Başakşehir)Danijel Aleksic ile Medipol Başakşehir takımı köşe vuruşu kullanacak.
72'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında oyuncu değişikliği; Nouha Dicko oyundan çıkarken Ertuğrul Ersoy oyuna giren isim.
70'
Engellenen Şut (Medipol Başakşehir)Deniz Türüç rakip ceza sahasına girmeden şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
70'
Serbest Vuruş (Medipol Başakşehir)Rakip ceza sahasının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Medipol Başakşehir adına Deniz Türüç kullanacak.
70'
Faul (Gaziantep FK)Alexandru Maxim ile Tolga Ciğerci arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Alexandru Maxim. Ceza sahası sağ çağrazından Medipol Başakşehir takımı oyuna başlayacak.
68'
İsabetsiz Şut (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Edin Visca tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
68'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Nouha Dicko ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
66'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Kevin Mirallas ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
66'
Korner (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Kevin Mirallas ile köşe vuruşu kullanıyor.
65'
İsabetli Şut (Gaziantep FK)Kenan Özer, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Volkan Babacan kurtarıyor.
65'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sağ çaprazdan Kevin Mirallas ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
65'
Oyuna Girme (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Uğur Uçar çıkıyor ve yerine Danijel Aleksic oyuna giriyor.
65'
Oyuna Girme (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımında oyuncu değişikliği; Alexandu Epureanu oyundan çıkarken Mahmut Tekdemir oyuna giren isim.
64'
Oyuna Girme (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Demba Ba çıkıyor ve yerine Enzo Crivelli oyuna giriyor.
64'
İsabetsiz Orta (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımından Youssouf Ndayishimiye sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
63'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Kenan Özer sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
58'
Korner (Medipol Başakşehir)Deniz Türüç ile Medipol Başakşehir takımı köşe vuruşu kullanacak.
57'
İsabetsiz Orta (Medipol Başakşehir)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Deniz Türüç ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
57'
Korner (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir, Deniz Türüç ile köşe vuruşu kullanıyor.
56'
İsabetsiz Şut (Medipol Başakşehir)Ceza sahası içinde topla buluşan Demba Ba, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
56'
İsabetsiz Orta (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımından Cemali Sertel sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
55'
İsabetsiz Orta (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımından Edin Visca sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
55'
Korner (Medipol Başakşehir)Edin Visca ile Medipol Başakşehir takımı köşe vuruşu kullanacak.
54'
İsabetsiz Orta (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımından Youssouf Ndayishimiye sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
54'
Serbest Vuruş (Medipol Başakşehir)Orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Medipol Başakşehir adına Tolga Ciğerci kullanacak.
54'
Faul (Gaziantep FK)Giuliano, Osama Rashid tarafından faulle durdurulduğu için Medipol Başakşehir, orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
52'
Asist (Gaziantep FK)Kevin Mirallas, gol pasını veren isim.
52'
Gol [2-0] (Gaziantep FK)GOL! Alexandru Maxim ile Gaziantep FK farkı 2'ye çıkarıyor.
52'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Amedej Vetrih ile yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
52'
Faul (Medipol Başakşehir)Yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada Amedej Vetrih, Giuliano tarafından faule maruz kalıyor.
51'
Ofsayt (Medipol Başakşehir)Rakip sahanın ilk metrelerinde Demba Ba topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.
50'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Kevin Mirallas altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
48'
Ofsayt (Medipol Başakşehir)Rakip yarı alanın ortalarında Demba Ba için ofsayt bayrağı kalkıyor.

2.Yarı Başladı [1-0]Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

1. Yarı Tamamlandı [1-0]Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor
45'
Faul (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Kenan Özer faul yapıyor. Gaziantep FK yarı alanının ortalarında kaleye uzak mesafede faul yapılan oyuncu Youssouf Ndayishimiye.
45'
İsabetsiz Orta (Medipol Başakşehir)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Edin Visca ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
45'
Korner (Medipol Başakşehir)Edin Visca ile Medipol Başakşehir takımı köşe vuruşu kullanacak.
45'
İsabetsiz Şut (Medipol Başakşehir)Tolga Ciğerci altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
45'
İsabetsiz Orta (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımından Deniz Türüç sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
45'
Korner (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir, Deniz Türüç ile köşe vuruşu kullanıyor.
45'
Korner (Medipol Başakşehir)Edin Visca ile Medipol Başakşehir takımı köşe vuruşu kullanacak.
44'
İsabetsiz Orta (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımından Edin Visca sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
44'
Korner (Medipol Başakşehir)Edin Visca ile Medipol Başakşehir takımı köşe vuruşu kullanacak.
43'
Engellenen Şut (Medipol Başakşehir)Uğur Uçar ceza sahası içinde sağ çaprazdan şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
43'
İsabetsiz Orta (Medipol Başakşehir)Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Tolga Ciğerci ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
40'
İsabetli Şut (Medipol Başakşehir)Edin Visca, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor.
39'
İsabetsiz Şut (Medipol Başakşehir)Deniz Türüç önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Deniz Türüç tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
38'
Serbest Vuruş (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımının yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Tolga Ciğerci geçiyor.
38'
Faul (Gaziantep FK)Edin Visca, Nouha Dicko tarafından faulle durduruluyor. Medipol Başakşehir, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
36'
Engellenen Şut (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımı Tolga Ciğerci ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Tolga Ciğerci tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
34'
Ofsayt (Medipol Başakşehir)Giuliano ceza sahası içinde sağ çaprazda topla buluşuyor ancak öncesinde yardımcı hakem ofsaytı işaret ediyor.
32'
Penaltı Golü [1-0] (Gaziantep FK)GOL! Alexandru Maxim penaltıdan attığı golle takımını öne geçiriyor.
31'
Sarı Kart (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımında Carlos Ponck hakem Abdulkadir Bitigen tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
29'
İsabetsiz Şut (Medipol Başakşehir)Deniz Türüç altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
29'
Faul (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir takımında Carlos Ponck faul yapıyor.
28'
Ofsayt (Gaziantep FK)Rakip ceza sahasının yayında Kenan Özer topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.
26'
Ofsayt (Medipol Başakşehir)Rakip ceza sahası önünde Giuliano için ofsayt bayrağı kalkıyor.
25'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Pawel Olkowski sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
22'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Junior Morais sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
22'
Korner (Gaziantep FK)Junior Morais ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak.
14'
Ofsayt (Gaziantep FK)Rakip yarı alanın ortalarında Nouha Dicko için ofsayt bayrağı kalkıyor.
9'
Ofsayt (Gaziantep FK)Nouha Dicko rakip yarı alanın ilk metrelerinde orta yuvarlağa yakın bir noktada ofsayta yakalanıyor.
8'
İsabetsiz Orta (Medipol Başakşehir)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Deniz Türüç ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
8'
Korner (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir, Deniz Türüç ile köşe vuruşu kullanıyor.
8'
İsabetli Şut (Medipol Başakşehir)Ceza sahası içinde topla buluşan Deniz Türüç, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor.
5'
İsabetsiz Orta (Medipol Başakşehir)Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Deniz Türüç ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
5'
Korner (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir, Deniz Türüç ile köşe vuruşu kullanıyor.
1'
Serbest Vuruş (Medipol Başakşehir)Medipol Başakşehir, Volkan Babacan ile korner bayrağına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
1'
Faul (Gaziantep FK)Pawel Olkowski – Cemali Sertel mücadelesinde hakem, korner bayrağına yakın bir noktada Medipol Başakşehir lehine faul kararı veriyor.
1'
Maç BaşladıHakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.