Neden Olmasın?

Neden Olmasın?

Süper Lig’de 47 puan 7. sıra… Öyle küçümsenecek bir yer veya başarı değil. Aslında lige yeni çıkmış takımaların burada olması, bu başarıyı yakalaması zor ama, Gaziantep FK, bu sezon bu düşünceyi kırdı. Ve.. 47 puanla aslında şu anda Gaziantep FK’nın yeri çok iyi. Ama, kaybedilen puanlara bakınca, içimiz cız ediyor. Çünkü, bu takım daha yukarılarda olabilirdi. Hele hele son dakikalarda kaybettiği puanlar olsa bugün Gaziantep FK, 59 puanda olacak ve zirvenin ortaklarından olacaktı. Neyse, bunada şükür diyelim..
Ve gelelim bundan sonrasına. Ligde kaldı 10 maç. Gaziantep rahat olmasına rahat ama, ilk 5 arasında neden olmasın? Çünkü, bu ligde her aldığın puan hem para demek, hemde prestij. Gaziantep takımınında, kalan 10 maçta avantajlı olan fikstürünü kullanarak ilk 5 arasında yerini alması tek dileğim. Bu şehir Avrupa’yı, bu şehir yukarıları ve bu şehir başarıyı hak ediyor. Gaziantep FK yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları da umuyorum bu başarıyı yakalayacaktır.
Haa.. şu anda kötü değil ama, daha iyisi neden olmasın?
Bulunduğu konumdan daha yukarı çıkması demek, Gaziantep’in yıllarca Gaziantepspor ile yaşadığı Avrupa heyecanını yeniden yaşaması demek. Ben buna inanıyorum, yeter ki futbolcular ve teknik direktör Pinto’da inansın. Çünkü, önümüzdeki dişimize göre rakipler, alacağımız çok puanlar var… Haydi hayırlısı…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.