Özel Haber...Ak Toprak'a 5. Bölge Organize Olmuyor

Özel Haber...Ak Toprak'a 5. Bölge Organize Olmuyor
Son günlerde Gaziantep 5. organize sanayi bölgesinin genişleme alanı olarak karar verdiği söylenen Aktoprak beldesinde son anda “Genişleme projesinden” vazgeçerek Şahinbey organize sanayi bölgesine karar verildiği öğrenildi.

Son günlerde Gaziantep 5. organize sanayi bölgesinin genişleme alanı olarak karar verdiği söylenen Aktoprak beldesinde son anda “Genişleme projesinden” vazgeçerek Şahinbey organize sanayi bölgesine karar verildiği öğrenildi. Bunun üzerine son günlerde Aktoprak beldesinde bazı açık göz emlakçıların yaydığı Gaziantep Organize Sanayi 5. bölgenin genişleme alanı olarak Aktoprak olduğu ancak organize yönetiminin bu projeden vazgeçerek, arsa vurguncularına fırsat vermediği iddia edildi.

Özel Haber...Ak Toprak'a 5. Bölge Organize Olmuyor

EMLAKÇILARIN YALANLARI ORTAYA ÇIKTI

Gaziantep’te emlakçılar, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’de 5. bölgede “Aktoprak” beldesinin büyük bir kısmının genişleme alanı olacağını yayarak ortalığı birbirine katarak vurgun yapmaya çalışırken son dakikada Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi yönetimi, iddialara göre “Bizim aktoprakta genişleme alanı diye bir planımız yoktur, belediyelere daha önceden yazmış olduğumuz, böyle bir projeyi düşündüğümüz yazmıştık. Ama ihtiyacımız olmadığını anladık. Biz projemizi Gaziantep Şahinbey Organize Sanayi bölgesine kaydırarak Aktoprak genişleme hatlarını iptal ettik” dediler.

AKTOPRAK’TA ARSALAR YALANLA 200 TL’YE ÇIKTI

Gaziantepli bazı açık göz emlakçıların, Aktoprak’ın 5. organize sanayi bölgesinin genişleme alanı olacağını yayması üzerine daha önce metre karesi 30 TL’ye satılan arsa fiyatları birden 200 TL’ye çıktığını ve büyük vurgunlarda yapıldığı ileri sürüldü.

İKİ BAYAN EMLAKÇI AKTOPARK’I KARIŞTIRDI

İstanbul’dan gelip Gaziantep’in Aktoprak beldesinde emlakçılık yapan iki bayanın, Aktoprak’ın 5. organize bölgesinin genişleme alanı olacağını piyasaya yayması üzerine Aktoprak’taki işe yaramaz arazilerin üzerinden büyük rant yaptıkları da öne sürüldü.

ARSALAR 3 AYDA 3 EL DEĞİŞTİRDİ

Gaziantep Organize Sanayi’nin 5. bölgesinin genişleme alanı olacağını piyasaya yayılması üzerine arazilerin üç ay gibi kısa bir sürede sürekli el değiştirilerek en az 3 satışın yapıldığını ve bu kişilerinde araştırılması gerektiği istendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.