Play Off Aşkına

Play Off Aşkına
Empera Halı Gaziantep Basketbol İNG Basketbol Erkekler Süper Liginin 27’inci hafta mücadelesinde Darüşşafaka Tekfen’i konuk ediyor.Play Off aşkına

EMPERA HALI GAZİANTEP BASKETBOL – DARÜŞŞAFAKA

SALON: ŞAHİNBEY KARATAŞ

TARİH: 3 NİSAN 2021 CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 15.15

YAYIN: TİVİBU SPOR 2

Empera Halı Gaziantep Basketbol İNG Basketbol Erkekler Süper Liginin 27’inci hafta mücadelesinde Darüşşafaka Tekfen’i konuk ediyor.

Sezonu Play Off potasının içinde tamamlamayı hedefleyen Kırmızı – Siyahlı dev adamlar, lig sıralamasından kendinden bir basamak ve bir puan üstünde olan rakibi karşısında galip gelerek hedefiniperçinlemek istiyor.

Şahinbey Karataş Spor Salonunda bugün saat 15.15’de başlayacak mücadele  Tivibu spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK

Bugün kendileri açısından son derece önemli bir maça çıkacaklarını söyleyen Empera Halı Gaziantep Basketbol takımının baş antrenörü Nenad Markovic,”Ligde kalan 4 haftadan da en iyi sonuçları almamız gerekiyor. Sezon başında hedeflediğimiz Play Off potasının tam sınırındayız ve kalan maçlarımızda kaybetme gibi bir lüksümüz bulunmuyor. Bugün kendi evimizde oynayacağımız Darüşşafaka’da tıpkı bizim gibi sınırda yer alıyor. Onlarda kaybetmek istemeyecek. Her iki takım açısından zorlu bir mücadele olacak ancak biz evimizde oynayacak olmanın avantajını lehimize çevirmek istiyoruz ” açıklamasını yaptı.

MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Geçen hafta elde ettikleri galibiyetin morali ile Tofaş maçına hazırlandıklarını söyleyen Kırmızı – Siyahlı dev adamlar, “Bugün ise ligin oldukça güçlü ekiplerinden olan Tofaş karşısında daha da zorlanacağımız bir maça çıkacağız ama biz kesinlikle son saniyeye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu sezon bizden beklenmeyen galibiyetler elde ettik ve bunlara bir yenisini daha ekleyerek Play Off hedefimiz doğrultusunda bir engeli daha fire vermeden geçmek istiyoruz. Elbette ki bizim açımızdan çok zorlu bir maç olacak ama biz bu maçtan da galip geleceğimize inanıyoruz” diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.