Video İzle...#Son Dakika Haberler...#Gaziantep'te Yürek yakan bekleyiş!#Gaziantep'te 1 Baba Eve Geldiğinde, Eşi ile oğlunun cansız bedenlerini buldu...

Gaziantep'de kahreden bir olay yaşandı. Anne ve bebeği sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti. Eşi ile oğlunun cansız bedenlerini bulan baba Mehmet Bağdatlı'nın Adli Tıp Kurumu morgu önünde çaresizce bekleyişi ise yürekleri yaktı.

HABERİN VİDEOSU

Gaziantep'te, Rabia Bağdatlı (25) ile 2 aylık oğlu Hanifi Bağdatlı, sobadan sızankarbonmonoksitgazından zehirlenerek,hayatını kaybetti. Eşi ile oğlunun cansız bedenlerini bulan baba Mehmet Bağdatlı'nınAdli Tıp Kurumu morgu önünde çaresizce bekleyişi, yürekleri yaktı.

Olay, Zeytinli Mahallesi'nde meydana geldi. İşçi olarak çalıştığı fabrikada gece vardiyasında olanMehmet Bağdatlı, sabah saatlerinetelefonla aradığı eşi Rabia Bağdatlı'ya ulaşamadı. Endişeyle eve gelenBağdatlı, eşi ve oğlunu hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine gelen sağlık ekibi, anne ve bebeğinin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğünütespit etti.

Rabia Bağdatlı ile bebeğinin cansız bedenleriotopsi içinAdli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından anne ve bebeğinin cenazeleri, Mehmet Bağdatlı ileyakınlarına teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.