Son Dakika...Gaziantep'te Korkunç Cinayet İçin İki Kardeş Tutuklandı...Gaziantep'te 2,5 yıldır kayıp kişiyi öldürdükleri iddia edilen iki kardeş tutuklandı

Son Dakika...Gaziantep'te Korkunç Cinayet İçin İki Kardeş Tutuklandı...Gaziantep'te 2,5 yıldır kayıp kişiyi öldürdükleri iddia edilen iki kardeş tutuklandı
Cesedi gömen ve kanlı toprakları poşete koyup çöpe atan iki kardeşin, yaklaşık 1 ay sonra bağ evine geldikleri tespit edildi. Cesedi çıkarıp yakan kardeşlerin, küllerini de çöp toplama alanına attıkları ortaya çıktı

Gaziantep'te,2,5 yıldır kendisinden haber alınamayankişiyi, ortak bağ evinin satışı konusunda çıkan tartışmadaöldürdükleri öne sürülen iki kardeştutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 14 Eylül 2018'de kaybolan Yakup Çevik'in bulunmasıyla ilgiliyürütülen soruşturmada önemli bilgilere ulaşıldı.

İki çocuk babası Çevik'in 14 Ekim 2018'de evden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadığı, yapılan incelemede cep telefonu sinyalinin en son astsubay A.K. ile müşterek sahibi olduklarıbağ evinde verdiği anlaşıldı. HTS kayıtlarında ise en son A.K. ile görüştüğü belirlendi.

Çevik'in öldürüldüğü yönünde bilgiye ulaşan polis, olay günü A.K'nin HTS kayıtlarında kardeşi S.V.K. ile görüştüğünü de tespit etti. Olay akşamı cep telefonlarınınbağ evindensinyal verdiği belirleneniki kardeş düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Olay günü Çevik ile A.K. ve kardeşi S.V.K'nin buluşarakbağ evine gittikleri anlaşıldı. Bağ evinin satılmasına yönelikçıkan tartışmada,A.K'nin Çevik'i tabancayla başından vurarak öldürdüğü belirlendi.

Cesedi gömen ve kanlı toprakları poşete koyup çöpe atan iki kardeşin, yaklaşık 1 ay sonra bağ evine geldikleri tespit edildi. Cesedi çıkarıp yakan kardeşlerin, küllerini de Araban ilçesindeki çöp toplama alanına attıkları ortaya çıktı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanarakadliyeye sevk edilen zanlılar, "kasten öldürme" suçundan nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Öte yandan S.V.K'nin alınan ifadesinde suçuitiraf ettiği de belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.