Video İzle...Dünya'nın en büyük yedek parçacısı Gaziantep’e Milyon dolarlık yatırım...Mohamed Anwar Hadid Gaziantep'e Yatırım Yapacak... Gigi(Nur) ve Bella(Hayriye) Hadid...Watch Victoria's Secret

Amerikalı Milyarder Gaziantep Organize Sanayi’ye büyük yatırım planlıyor

Dünyanın en ünlü gayrimenkul yatırımcısı aynı zamanda Amerika’nın da sayılı milyarderlerinden Filis kökenli Ürdün asıllı Mohamed Anwar Hadid, Gaziantep’e kızları ünlü mankenler Gigi ve Bella Hadid’le birlikte Gaziantep’e gelerek, 3 gün kalacakları ve bunun yanı sıra Gaziantep’in turistik yerlerini gezerek, Gaziantep’i tanımayı planladığı öğrenildi.
GAZİANTEP’TE OTEL YATIRIMI YAPABİLİR
Dünyanın en büyük otel yatırımcılarının başında gelen Amerika ve Ürdün’ün ünlü yatırımcısı Mohamed Anwar Hadid, Gaziantep’te otel satın almayı veya Gaziantep Organize Sanayi Bölgesine modern bir otel yapmayı planladığı da ifade edildi.
OTOMOTİV YEDEK PARÇA FABRİKASINA YER ARIYOR
Amerika’nın ve Ürdün’ün ünlü gayrimenkul yatırımcısı Mohamed Anwar Hadid, Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesi’nde dünyanın en ünlü otomotiv yedek parça fabrikasının kurulması için yer araştırması yapacağı ve Gaziantep Organize Sanayi yönetimiyle de görüşerek bir brifing alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.