Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Nihat Koç muayenehanesini açtı

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Nihat Koç muayenehanesini açtı
Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Nihat Koç muayenehanesini açtı

Yıllardır Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi Bölüm Başkanlığı görevinde olan Dr. Mustafa Nihat Koç üniversitedeki görevlerinden ayrılarak özel muayenehanesini açtı.

Bu mutlu gününde meslektaşları, dostları ve hastalarının yoğun ilgisiyle gerçekleşen açılışta muayenehane adeta bir çiçek bahçesine döndü.

Yrd. Doç. Dr. Mustafa Nihat Koç Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra, Ankara Numune Hastanesinde Plastik Cerrahi Uzmanlığını tamamladı. 2012 yılında Gaziantep Üniversitesine Öğretim üyesi olarak atanan Dr. Koç burada pek çok doktor ve plastik cerrahi uzmanı yetiştirdi. Bölüm Başkanlığı görevi sırasında son teknoloji ve teknikleri uygulayarak pek çok hastanın tedavisini başarı ile sağladı. Uluslararası ve ulusal alanda yayımlanan çok fazla bilimsel çalışmaya imza attı. Özellikle yüz estetiği, burun estetiği ve meme estetiği ile ilgilenmektedir. Ayrıca tüm estetik ve plastik cerrahi ameliyatlarını başarıyla yapabilmektedir.

Muayenehanesinde ameliyat hastaları ile görüşme sağlamanın dışında ameliyatsız estetik uygulamalar da yapacağını belirten Dr. Koç, yüz ve saç için yılları tersine çevirerek genç görünüme kavuşturacak çok yeni ve güzel uygulamalar olduğunu belirtti. Muayenehanesinde estetik ameliyatlar, botoks ve dolgu uygulamaları yanında cildi yenilemeye ve saçları canlandırmaya yönelik mezoterapi ve PRP uygulamalarının da yapılacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.