Son Dakika...Türkiye'nin Her Tarafında Cinayetler İşleniyor...Anne, Baba ve 4 yaşındaki çocukları evlerinde bıçaklanmış bir şekilde ölü bulundu....Gaziantep'te Son 4 Günde 5 İntihar 3 cinayet oldu...

Son Dakika...Türkiye'nin Her Tarafında Cinayetler İşleniyor...Anne, Baba ve 4 yaşındaki çocukları evlerinde bıçaklanmış bir şekilde ölü bulundu....Gaziantep'te Son 4 Günde 5 İntihar 3 cinayet oldu...
Eskişehir’de anne, baba ve 4 yaşındaki çocukları evlerinde bıçaklanmış bir şekilde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, öldürülenlerden anne Emel Tokkal'a, ilk evliliğinden olan kızı ulaşamayınca durumu Eskişehir'de bulunan arkadaşlarına haber verdi. Bunun üzerine eve gelen arkadaşları olaydan şüphelenerek çilingir çağırarak yardım istedi. Hamamyolu Caddesi'nde bulunan bir binanın 6. katındaki eve gelen çilingir, evi polis olmadan açmayacağını söylemesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ile birlikte kapı açıldı. Kapı girişinde telefoncu dükkânı olduğu öğrenilen baba İlkay Tokkal'ın (42) cesedi kanlar içinde bulundu. İçeri giren ekipler anne Emel Tokkal (41) ve 4 yaşındaki çocukları A.D.T.'nin cesedini ise oturma odasında buldu. Yapılan ilk belirlemelere göre üç kişinin vücudunda çok sayıda bıçak darbesi olduğu tespit edildi. Olay yerinde çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Geniş güvenlik önlemleri alındı. Üst düzey polis yöneticileri kısa sürede olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

En son dün gündüz saatlerinde sipariş vermişler

Öte yandan ailenin apartmana yakın zamanda taşındığı öğrenildi. Çevre komşuları, dün öğle saatlerinde ailenin, verdiği siparişi kapıyı açarak aldığı belirtildi.

Haberi alan yakınları fenalık geçirdi

Haberi duyan aile yakınları olay yerine geldi. Burada acı haberi duyan bazı yakınları baygınlık ve fenalık geçirdi. Olay yerine şerit çekilmesinin ardından vatandaşlar meraklı gözlerle polis ekiplerini izleyerek yaşanan olayı merakla takip etti. Çok sayıda vatandaşın ise polis ekiplerinin 'Dağılın' uyarılarına aldırış etmeden cep telefonları ile görüntü ve fotoğraf almaya çalışması ise dikkat çekti.

Apartman girişindeki güvenlik kameraları incelenecek

Olayın intihar ya da cinayet olup olmadığı yapılacak incelemeler sonrasında belli olacak. Polis ekiplerinin apartman girişinde bulunan güvenlik kamera görüntülerini ise incelemeye aldığı öğrenildi. Olayla ilgili Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

Cenazeler otopsi için morga kaldırıldı

Cenazeler, olay yeri inceleme ekiplerinin yapmış olduğu çalışma sonrasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Anne, baba ve çocuğun ölüm nedeni burada yapılacak otopsi sonrasında belli olacak.

GAZİANTEP CİNAYET

Gaziantep'te amca çocukları arasında kanlı hesaplaşmada kan aktı. Akkent'de taksi durağında silahlı kavgada muhtarlık yapan Yusuf Y. amca çoçuğu 55 yaşındaki Kemal Y.'ya kurşun yağdırdı. Kuzeninin silahlı saldırısına uğradı, hayatını kaybetti

Gaziantep'te çalıştığı taksi durağının önünde husumetli olduğu kuzeninin silahlı saldırısına uğrayan kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kuzenini vuran ve mahalle muhtarı olduğu iddia edilen zanlı ise yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, Şahinbey ilçesi Akkent Mahallesi'nde Akkent Taksi Durağı önünde meydana geldi. İddiaya göre, taksi durağında şoför olarak çalışan Kemal Y., mahalle muhtarı olduğu iddia edilen kuzeni Yusuf Y. tarafından iş yerine bırakıldı. Kemal Y., araçtan indikten sonra aralarında husumet olduğu iddia edilen kuzeni Yusuf Y.'nin silahlı saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerine 3 kurşun isabet eden Kemal Y. ağır yaralanırken, kuzeni ise araçla olay yerinden kaçtı.

Olay yerinde dakikalarca kalp masajı yapıldı
Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Kemal Y.'ye dakikalarca kalp masajı yaptı. Yapılan kalp masajının ardından tekrar hayata döndürülen Kemal Y. özel bir hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Ancak Kemal Y. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Muhtar olduğu iddia edilen zanlı yakalandı
Olayın ardından bölgeye gelen polis ekipleri ise çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Kuzenini vurarak olay yerinden kaçan ve Nizip ilçesi Kızılin Mahallesi Muhtarı olduğu iddia edilen Yusuf Y., polis ekipleri tarafından yakalandı.
Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

GAZİANTEP İNTİHAR

Son dakika… Gaziantep'te Suriyeli'nin sır ölümü! İntihar mı cinayet mi?

Gaziantep'te 2 çocuk annesi 7 aylık hamile suriye uyruklu 24 yaşındaki Fatma S.'ın sır ölümü

Gaziantep'te akıllara durgunluk veren ölüm olayı Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Yeditepe mahallesi Dr nilüfer Mustafa Özyurt ilköğretim okulu yanında bir binada meydana geldi.

Suriye uyruklu koca Verid abdumuhammedi evine geldiğinde 2 çocuk annesi 7 aylık hamile eşi Fatma S.'ın yerden yatan cansız bedeni ile karşılaştı. Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenazenin otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumuna gönderildiği olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

GAZİANTEP CİNAYETSon dakika... Gaziantep'te vahşet: Kafası ezilerek öldürülmüş bulundu! Günlerdir kayıptı! Aranıyordu! Ölü bulundu! Acı Haber

"Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşlerinde ekskvator operatörü olarak çalışan Mesut O.'in Geneyik ormanında kafası taşla ezilerek öldürülmüş halde bulundu."

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşlerinde ekskvator operatörü olarak çalışan Mesut O'in Geneyik ormanında kafası taşla ezilerek öldürülmüş halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Geneyik köyü yakınlarında bulunan ormanlık alanda bir erkek cesedinin bulunmasının ardından yapılan araştırmada 4 gün önce kayıp olan ve bir türlü haber alınamayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen işleri müdürlüğünde ekskvator operatörü olarak çalışan Mesut O.'e ait olduğu belrlenmesinin ardından olaya müdahale eden jandarma ekipleri çok yönlü araştırmaya başladı.

Haber merkezine gelen bilgilere göre, 4 gün önce ailesinin haber alamadığı ve yakınlarının sosyal medya hesaplarından kayıp ilanı yayınladıkları ve güvenlik güçleri kayıp başvurusu yapılan ve her tarafta aranan Mesut O.'yi arıyorlardı. Dün gece Geneyik ormanında bir erkek şahsa ait olduğu cesedin bulunmasının ardından yapılan incelemede kafasından darbe alarak öldürüldüğü iddia edilen şahsın Gaziantep Büyükşehir BelediyesiFen İşlerinde ekskvator operatörü olarak çalışan Mesut O'e ait olduğu tesbit edildi.

Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı araştırmanın ardından cenaze otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldığı. Cinayeti işleyen kişi veya kişilerin yakalanması ve olayın detaylı şekilde araştırılması için İl Jandarma Alay Komutanlığı tarafından özel ekip kurulduğu gelen haberler arasında.

GAZİANTEP İNTİHAR

Son dakika... Gaziantep’te bir intihar daha... 1 Ayda 4. İntihar

intihar olayı Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Bostancı mahallesi Fahrettin sokak 5 sayılı evde meydana geldi 19.00 sularında meydana geldi. son zamanlarda içine kapandığı ve psikolojik sorunlar yaşayan 27 yaşındaki Kemal M. isimli şahsın evlerinin teras katında intihar ettiğini gören yakınları polis ve 112 Acil sağlık ekiplerine haber vermelerinin ardından, olay yerinde yapılan incelemede nedeni henüz belli olmayan intihar olayının yaklaşık 2 saat önce gerçekleştiği tahmin edildi.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Bostancı mahallesi Fahrettin sokak 5 sayılı evde meydana geldi 19.00 sularında meydana geldi. Son dakikaya göre, son zamanlarda içine kapandığı ve psikolojik sorunlar yaşayan 27 yaşındaki Kemal M. isimli şahsın evlerinin teras katında intihar ettiğini gören yakınları polis ve 112 Acil sağlık ekiplerine haber vermelerinin ardından, olay yerinde yapılan incelemede nedeni henüz belli olmayan intihar olayının yaklaşık 2 saat önce gerçekleştiği tahmin edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.