#SonDakika...#Haberİzle Canlı Yayın...Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aşı olduğu anları paylaştı!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün İlaç ve Tıbbı Cihaz Kurumu tarafından acil kullanım onayı verilen corona virüsü (koronavirüs) aşısını Ankara Şehir Hastanesi'nde yaptırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan aşı olduktan sonra Telegram hesabından "Ben de aşı oldum" mesajı paylaştı. Erdoğan'ı aşı olurken yansıtan fotoğraflar da yayınlandı. Hastane çıkışı açıklamalarda bulunan Erdoğan, aşıyı teşvik için tüm siyasi liderlere çağrı yaptı.

Sistemde bugün canlı olarak Türkiye'de ne kadar aşı yapıldığını göstermiş olduk. Dünyada bu kadar ilk gün aşı yapan ve canlı olarak yayınlayan başka ülke var mı bilmiyorum. Bu süreci şeffaf bir şekilde götüreceğimizi belirtmek istiyorum. Ayrıca iller bazında da ne kadar aşının yapıldığını göstermek istiyoruz.

ONAY DÜN GELMİŞTİ

Çin merkezli Sinovac firması tarafından üretilen Covid-19 aşısına dün İlaç ve Tıbbı Cihaz Kurumu tarafından onay verilmişti.

Acil kullanım onayının çıkmasının hemen ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca veKoronavirüsBilim Kurulu üyeleri canlı yayında Covid-19 aşısı yaptırmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.