Gaziantep Vaka artışında 16.sırada!

Gaziantep Vaka artışında 16.sırada!
Gaziantep’te Normalleşme Süreci ile birlikte başlayan vaka artışları devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yayımlanan İllere Göre Haftalık Vaka Sayısı Haritasına göre 5-12 Mart tarihleri arasında kentte vaka oranı 67,44’e yükseldi.

Vaka oranındaki bu yükseliş ile birlikte son bir hafta kentte görülen vaka oranı Bin 417 olarak gerçekleşti. Bu vaka sayısı ile Gaziantep, Türkiye genelinde vakaların en fazla arttığı 16. İl oldu.
Normalleşme Süreci’nin devam ettiği Gaziantep’te, vaka sayılarında meydana gelen artışlar korkutuyor. Geçtiğimiz gün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yayımlanan İllere Göre Haftalık Vaka Sayısı Haritasına göre, Gaziantep’te 100 bin kişide görülen vaka oranı 67,44 oldu. Kentte artan vaka artışı tartışmaları da beraberinde getirdi.
VAKA ARTIŞINDA 16.SIRADAYIZ
Söz konusu veriler ışığında hazırlanan bilgilere göre, Gaziantep’te son bir haftada görülen vaka oranı Bin 417 oldu. Bu vaka oranı ile Gaziantep, vaka artışının en fazla yaşandığı iller arasında 16.sırada yer aldı. Son bir hafta içerisinde en fazla vaka ise İstanbul’da görüldü. İstanbul’da bir hafta içerisinde 27 bin 562 vaka görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.