KALICI BİR ESER BIRAKACAĞIZ

KALICI BİR ESER BIRAKACAĞIZ
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, başkanlıktaki hedefini açıkladı;

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, Trabzon’da Spor Müdürümüz Mustafa Teke ve Spor Yazarımız Kenan Yücel ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Büyükekşi, Gaziantep FK’ya kalıcı bir eser bırakmak istediklerini ve bunun çabası içerisinde olduklarını söyledi. Pinto ve futbolculara güvendiğini açıklayan Büyükekşi, Gaziantep FK’nın iyi bir takım olduğunı dile getirdi.

PİNTO’NUN TECRÜBESİNDEN YARARLANACAĞIZ
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, teknik direktörlüğe getirdikleri Portekizli Ricardo Sa Pinto'nun tecrübelerinden yararlanarak altyapıyı da güçlendirmek istediklerini söyledi. Alt yapıdan beklenen verimi alamayan Gaziantep FK yönetiminin gündeminde ayrı bir akademi olacak. Mehmet Büyükekşi, Portekiz’de alt yapıya önem veren bir teknik direktör olan Pinto’nun tecrübesinden faydalacaklarını dile getirerek, “Hocamızla kısa sürede bu prjeyi harekete geçireceğiz” dedi.

ALT YAPIDA DEĞİŞİM OLACAK
Pinto'nun kariyerinde çok önemli takımları çalıştırmış bir takım olduğunu anlatan Büyükekşi, şöyle konuştu: "Hocamızın kariyerindeki başarıları tekrarlaması için 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık anlaşma sağladık. Bundan sonra hedefimiz sadece transfer yaparak değil genç oyuncuları da takıma kazandırabilmek için politika izleyeceğiz. Hocamızla altyapı haricinde Gaziantep FK akademisi kurmayı planlıyoruz. Böylelikle tecrübeli oyuncularımızla yola devam ederkengenç oyunculara da imkan verebilmeyi hedefliyoruz." diye konuştu.

BİR ESER BIRAKMALIYIZ
Mehmet Büyükekşi, gerek yurt içinden gerekse yurt dışından 17-19 yaş arası gençleri takıma kazandırarak akademi kuracaklarını dile getirdi. Büyükekşi, kısa sürede bu projeyi harekete geçirmek istediklerini belirterek, “Yoğun maç trafiğinden oturup bir türlü konuşma şansımız olmadı. Hocamızla bir araya gelerek neler yapmamız gerekiyor bunu konuşacağız. Yurt içinden ve yurt dışından genç isimleri takıma kazandırarak pramit yapıyı kuracağız. Buradan yetişen ve tecrübe edinen oyunculara takımımızda görev vereceğiz. Kısaca biz görevde iken Gaziantep’e kalıcı bir eser bırakmak istiyoruz” dedi,

HEDEFİMİZ İLK 5’TE OLMAK
Takımın sezonu ilk 5 içerisinde bitirme noktasındaki hedefinin devam ettiğini aktaran Mehmet Büyükekşi,altyapı için çalışırken lig mücadelelerine de en iyi şekilde devam etmek istediklerini kaydetti. Bu sezon ligi ilk 5 takım arasında bitirmek istediklerini ve bunu başaracaklarını dile getirerek, “İyi bir takıma sahibiz. Bu takımın ligi en iyi yerde bitireceğine inanıyorum. Hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz” dedi.

BİZİM RAKİPLERİMİZ BELLİ
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig’de her rakibin çok önemli olduğunu belirterek, “Biz ilk 5 için Fatih Karagümrük, Hatayspor ve Alanyaspor ile mücadele edeceğiz gibi gözüküyor. Biz rakiplerimizi geçerek ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bunun için iyi bir takım oluşturduk. Bu takımın daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.