Son Dakika...Video İzle...Eskişehir’de İlkay Tokkal eşi Emel Tokkal ve çocukları 4 Yaşındaki Doruk Tokkal öldürülmüştü!Öldürülen baba ve 4 yaşındaki oğlunun son görüntüleri yürekleri dağladı

Eskişehir'de dün yaşanan aile katliamı kan dondurdu. Emel Tokkal, İlkay Tokkal ve 4 yaşındaki çocukları A.D.T, evlerinde bıçaklanmış halde ölü bulundu. Müge Anlı canlı yayınında ise şok bir iddia ortaya atılmıştı. Katil zanlısının, İlkay Tokkal'ın ilk eşinden olan 19 yaşındaki oğlu Buğra Can Tokkal'ın olduğu ileri sürülmüştü. Korkunç olayda son dakika gelişmesi yaşandı. Öldürülen baba ve oğlunun son görüntüleri ortaya çıktı. Öte yandan katilin bulunması için özel ekip kuruldu...

Eskişehir'de dün bir aile katledildi. Yakınlarının ulaşamadığı Emel Tokkal, İlkay Tokkal ve 4 yaşındaki çocukları A.D.T, evlerinde bıçaklanmış halde ölü bulundu. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler, 3 kişinin cesediyle karşılaştı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Müge Anlı canlı yanında ise korkunç 3'lü infazla ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Katil zanlısının, İlkay Tokkal'ın ilk eşinden olan çocuğu Buğra isimli kişi olabileceği iddia edildi.

ÖZEL EKİP KATİLİN PEŞİNDE

Yapılan araştırmalara göre kapıda herhangi bir zorlama yaşanmadığını belirlendi. Polis ekiplerinin ilk belirlemelerine göre ailenin çok sayıda bıçak darbesi aldığı belirlendi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü geniş çapta araştırma başlattı. Çeşitli birimler ailenin ikamet ettiği bölgedeki kamera kayıtlarını inceliyor. Bölgedeki esnafla tek tek görüşen ekipler cinayetin aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Öldürülen baba ve oğlun ortaya çıkan son görüntüleri yürekleri dağladı.

Baba ve oğlu bir telefon dükkanında ellerinde tablet ile görüntülere yansıdı. Baba İlkay Tokkal'ın bir süre oğlunu kucağına aldığı, ardından çocuğun dükkan içinde gezdiği görüntüler görenleri yüreklerini dağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.