Son Dakika! Gaziantep FK'da mutlu son! Yönetime kimler girecek?

Son Dakika! Gaziantep FK'da mutlu son! Yönetime kimler girecek?
Uzun süredir başkanını ve yönetimini arayan Gaziantep Futbol Kulübü’nde bir çok isim gündeme gelmesine rağmen Vali Davut Gül ile görüşen ve OSB Müteşebbis Heyeti’nin ortak adayı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Serbest Bölgeler Sektör Meclisi eski Başkanı Mehmet Özmen kulüp başkanlığına gelmesine kesin gözle bakılıyor. Özmen, 24 kişilik bir yönetim kurulu oluşturmak ve görevi düşünmek üzere süre istediği öğrenildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Serbest Bölgeler Sektör Meclisi eski Başkanı Mehmet Özmen , Gaziantep Futbol Kulübü’nün yeni başkanı olmasına kesin gözle bakılıyor. Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek ve bir çok isimle bir araya gelen Özmen, kulüp başkanlığına gelmeyi kabul ederken düşünmek üzere süre istedi.  24 kişilik bir yönetim kurulu oluşturacak olan Mehmet Özmen'in göreve tamam demesinden sonra yönetimini açıklayacağı bildirildi.

EKONOMİK KATKI SAĞLANACAK
Gaziantep Futbol Kulübü’nde Mehmet Özmen başkanlığında göreve gelecek olan yöneticilerin kulübe 100’er bin dolar maddi destek sağlayacakları öğrenildi. 100 bin dolar verenlerin yönetimde yer alacağı öğrenilirken bu paraların toplanmasıyla birlikte kulübün ekonomik krizden çıkması bekleniyor.

YÖNETİMDE KİMLER OLACAK?
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanlığına gelmesi beklenen ve yönetimini oluşturmak için süre isteyen Mehmet Özmen’in görevi kabul etmesi halinde yönetiminde Sezer Cihan, Necmettin Memiş, Tuncay Yıldırım, Adnan Ünverdi, Yaşar Erturhan, Hüseyin Ulutaş, Özgür Özdağlı, İbrahim Gümüşoğlu, Savaş Mahsereci, Abdullatif Hazır, Ercan Sayın gibi isimlerden oluşması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.