Pazarcı EYT'den Emekli Oldu! Ürünlerin Fiyatını Yarı Yarıya Düşürdü! EYT Sonrası Kuyruk Uzadı...

Pazarcı EYT'den Emekli Oldu! Ürünlerin Fiyatını Yarı Yarıya Düşürdü! EYT Sonrası Kuyruk Uzadı...
EYT Sonrası Kuyruk Uzadı...EYT sonrasında büyük sevinç yaşadı! Bolu’da Pazar esnafı tüm ürünlerini 5 liradan sattı! EYT kapsamında emekli olmaya hak kazanan esnaf, tezgahta büyük indirim yaptı, görenler şaşırdı! İşte detaylar...

EYT kapsamında milyonlarca kişi emekli olmaya hak kazandı. Emekli olmaya hak kazanan vatandaşların merakla beklediği haber de geldi. EYT yasası Meclis Başkanlığı’na sunuldu. Milyonlarca kişi sevindi.

EYT’nin Meclis’ten geçmesinin milyonlarca vatandaş resmen emekli olmaya hak kazandı. Hiçbir yaş şartının gözetilmediği EYT’de pek çok kişi emekli olacak. Meclis’ten geçen yasa sonrasında milyonların yüzü güldü.

PAZAR ESNAFINDAN ŞAŞIRTAN SEVİNÇ

Meclisten geçen EYT sonrasında ise, Bolu’da ilginç bir olay yaşandı. EYT kapsamında emekli olmaya hak kazanan vatandaş, Pazar tezgahındaki ürünlerinin hepsini ucuzdan sattı.

Bolu’da Pazar esnaflığı yapan vatandaş, Meclis’ten geçen EYT sonrasında tezgahtaki bütün ürünlerini 5 liradan sattı. Pırasa, patlıcan ve lahana dahil olmak üzere birçok ürün ucuzdan satışa çıktı.

BÜTÜN ÜRÜNLERİNDE İNDİRİM YAPTI

Bolu’nun Mudurnu ilçesindeki vatandaşın sevinci görülmeye değerdi. EYT’den emekli olmasını Pazar tezgahındaki ürünlerde indirim yaparak kutladı. Meclis’ten geçen EYT sonrasında pazarda adeta kutlama yaptı. Mutluluğu ürünlere indirim olarak yansıdı.

20 senedir Mudurnu’da kurulan pazarda esnaflık yapıyor Coşkun Ak. Pazardaki ürünlerini de Ankara’nın Nallıhan ilçesinde yetiştiriyor. Bolu’ya da getirip satışını yapıyor. Pazar esnafı Coşkun Ak, EYT emeklilik sevincini ilginç bir yolla paylaştı.

PAZARA GELEN VATANDAŞ TEZGAHA AKIN ETTİ

Coşkun Ak, artık emekli olduğunu söyleyerek, pazardaki tezgahında bulunan bütün ürünlerini 5 liradan satışa koydu. Bu duruma en çok pazar yapmaya gelen vatandaşlar sevindi. Bütün ürünler ucuzdan satın alındı.

Tezgâhta bulunan birçok ürün epey ucuzdan satıldı. Soğan, pırasa, marul, roka, patlıcan, biber ve daha birçok ürün 5 liradan satıldı. Pazara gelen vatandaşın alışveriş yaptığı tezgahlardan biri oldu.

Bir vatandaşın EYT sevinci, kayıtlara böyle geçti.

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Pazar esnafı olan Coşkun Ak, benim paraya ihtiyacım yok, EYT’den emekli oldum, bu saatten sonra parayı ne yapacağım, vatandaş için çalışıyorum, ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.